Google Adsense Doping ADSL p.txt Sorunu

sitemizde (ve başka sitelerde) zaman zaman doping.com.tr reklamları yayınlanıyor. ancak doping.com.tr nin bazı reklamları firefox ta p.txt dosyasını yükletmek istiyor, chrome da bu dosyayı direkt olarka yüklüyor, ie de ise sorun çıkmıyor. Acaba doping.com.tr nin bundan haberi yok mu ? Milyonlarca kez görüntülenen bu reklamlar neden kullanıcılara bir şey yükletmek istiyor? Koskoca Milleni.com bu soruna bir çözüm bulamıyor mu?

Yükletme işleminden dolayı ziyaretçilerin korkup siteden uzaklaştığını ve bunun da adsense yayıncılarının kazançlarını olumsuz etkilediği düşüncesindeyim.

doping reklamları güvenliğiniz için yükleme durduruldu.

doping reklamlarını engellemek için Google Adsense’ te bulunan rekabetçi reklam filtresine doping.com.tr ekleyebilirsiniz. Ancak böyle bir durumda doping.com.tr reklamları görüntülenmez ve kazancınızda bir düşüş yaşayabilirsiniz.

gmodules.com tarafından kullanıcıya yükletilemek istenen p.txt nin içeriği

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
<!–
body {
    margin-left: 0px;
    margin-top: 0px;
    margin-right: 0px;
    margin-bottom: 0px;
}
–>
</style></head>

<body>
<table width="300" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
    <td height="250" align="left" valign="top"><iframe src="http://hiztesti.doping.com.tr/index9.html" name="frame1" width="336" marginwidth="0" height="280" marginheight="0" scrolling="No" frameborder="no" id="frame1" allowtransparency="false" border="0"></iframe></td>
  </tr>
</table>
</body>
</html>

Biz en iyisi Adsense yayıncıları olarak buradan tepkimizi ortaya koyalım ve bu yazıya yorum yaparak sesimizi duyurmaya çalışalım.

Lütfen aşağıdaki yorum kısmından bu mesaja yorum yazarak tepkinizi dile getirin

Yorum yapın