Windows 7 başlat menüsünü klasik görünüme dönüştürme

Eğer bir Windows 7 kullanıcısı iseniz Windows’unuzdaki başlat menüsünü eski klasik görünüme dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bunun bir çok nedeni olabilir. Bilgisayarı yavaşlatmasın, sadece görünüm için istiyorum vs. Gelelim Windows 7’deki başlat menüsünü klasik menüye nasıl dönüştüreceğimize.

CSMenu adındaki yazılımla hiç bir ek ayar yapmadan, uğraş sarf etmeden Windows 7’deki başlat menüsüne klasik görüntü verebilirsiniz. CSMenu adlı yazılım sadece Windows 7 için geliştirilmiş, çünkü Windows 7’de klasik menü seçeneği bulunmuyor.

CSMenu adlı yazılımı buradan indirebilirsiniz.

Yorum yapın

Windows 7 başlat menüsünü klasik görünüme dönüştürme” üzerine 7 yorum

  1. window 7 den midem bulandı. xp bana göre en iyisi. yazamıyorum ama win 7 nin neresi kullanışlı anlamış değilim. bit pazarına çevirmişler.

  2. arkadasım cok Sagolasın Klasık baslat menusu daha basit o yuzden bunu tercıh edıyorum tesekkurler

  3. Hemen bende sorumu sorayım. Xp de bilgisayara sağ tık özellikler oradan gelişmişe geliyordum Sonrada performansı seçerek en iyi performans için ayarla seçeneğini kullanıyordum. Win7 de durum nasıl?

  4. Deneyeli bakalım, windows 7 de en nefret ettiğim başlat menüsü! Hiç de 2010 yılına göre bir işletim sistemi değil, hız iyi olabilir ama microsoft yine yaptı yapacağını, vistadaki kazıkdan daha az kazık atayım bari dedi, alkışlıyorum. FOREVER XP

  5. win7 düşünüyonum ama klasik başlat menüsü hayır orjinali daha güzel
    paylaşım iççin teşekkür ederim