Bill Gates’in Twitter takipçisi olun

Dünyanın yazılım devi Microsoft’un kurucusu olan Bill Gates şimdilerde mikro blog servisi Twitter’la ilgileniyor. Sanal aleme geri dönüş yapan Gates kendine bir Twitter hesabı açtı.

Tweetlemeye başladığı ilk günde tam 154.000 takipçiye ulaştı. Bu gerçekten kırılması zor bir rekor. Gates’in Twitter’daki ilk mesajı ise “Hello World” yani merhaba dünya oldu.

Şu anda 270.000 kadar takipçiye sahip olan Gates’in ne kadar büyük bir hayran kitlesi olduğunu da böylece görmüş olduk.

Bill Gates’in Twitter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bill Gates’in Twitter takipçisi olun” üzerine 2 yorum

  1. bak kardeşim burda hayatta başarılı olmanın sırrı seninde dediğin gibi karın var ve çocukların bill ve alon bunlar küçük yaştan itibaren BİR KONU üzerinde kafa patlatmışlar kendilerini HER KONUDA geliştirmemişler ve en önemlisi bu işe başlayıpğ girişimci olduklarındada EVLİ değillermiş dolayısı ile evlerine uğramk gib bi dertleri yokmuş hayatta öncelikleri farklıymış.Senin için tiren daha kaçmadı ama bu yaştan sonrada kolay kolay bişey olucanı sanmıorum bk SANMIYORUM dedim yine dene bişeyler başarmak için ama öncelikleri var senin artık evin ve ailen hem onlara zaman ayırıp hemde yeni buluşlar arayamazsın çok zor zengin olanların hayatını açta bi oku derim hepsi bu işlere başladıklarında BEKARLARMIŞ…

  2. Geçenlerde bir kitap okudum her insan doğuştan aynı zekaya sahiptir diyordu kitapta.Bill Gates,LEONARDA Vinci vs vs birçok üreten beyni çok fazla çalışan ve amaçlarını gerçekleştiren insan var.ben şunu çok merak ediyorum yıllardır hiç aralıksız 23 senedir çalışıyorum, sürekli kitap okuyorum,kendimi geliştirmek için uğraşıp duruyorum,hayata bakış açım klasik değil,yeni uğraşlar bulup kendimi geliştiriyorum.Ancak bunca yıldır uğraşmama rağmen ne bir icat yapabildim,ne çevreme güler yüzden başka bir faydam dokunabildi,nede çocuklarım için faydalı olacak bir gelecek sağlayabildim.hani insanlar eşit zekayla yaratılmıştı?ÖYLEYSE BEN HALA NEDEN HİÇ BİRŞEYİ BAŞARAMADIM? aslında hiç böyle karamsar da değilimdir ama artık kendime soruyorum benim zekamın çalışmayan bölümü ne zaman atağa kalkacak ve benim hayatım ne zaman rahatlayacak? artık bir şeyleri başarmak ve mutlu olmak istiyorum.Bunun bir yolunu bilen varsa lütfen bana bir yol göstersin.