Vodafone Facebook Bedava MSN

Cep Özgür Tarifesi. Cep Özgür’le özgürce konuş, mesajlaş ve cepten internete gir!
Ayda 150 kontör yükle, 2 kontöre aynı tarifedekilerle dilediğin kadar özgürce konuş, gün içinde 1 SMS’ten sonra her yöne 100 SMS hediye kazan ve bilgisayarına bağlı kalmadan cepten Facebook ve Vodafone Messenger‘a bedavadan özgürce bağlan!

3G ve mobil İnternet ile en dinamik iletişim olanaklarını sunan dünya mobil iletişim lideri Vodafone gençlerin isteklerini yerine getiriyor, Vodafone“Cep Özgür” gençleri iletişimde özgürleştiriyor. Cep Özgür, sunduğu hesaplı tarife ile 25 yaş altındaki gençlerin cep telefonlarından istedikleri gibi özgürce konuşabilmelerini, mesajlaşabilmelerini ve internet’te dolaşabilmelerini sağlıyor. Vodafone’un yeni ve pratik tarifesi gençleri ekonomik özgürlüklerine kavuşturuyor.

Arkadaşları ve aileleri ile özgürce konuşmak isteyen gençler ayda 150 kontör yükleyerek, özgürce konuşuyor, günde 1 ücretli SMS gönderip heryöne hediye 100 SMS kazanacak. Cep Özgür tarifesini kullanan özgür ruhlu gençler bilgisayara bağlı kalmadan cep telefonları ile ücretsiz Facebook’a girebilecek, Vodafone Messenger ile Windows Live ve Yahoo Messenger’a ücretsiz bağlanabilecekler.

Cep Özgür gençleri özgürleştirerek mobil iletişimin tadını çıkarmalarını sağlıyor. Gençler artık kontördü, faturaydı demeden daha fazla konuşabiliyor, SMS gönderebiliyor ve Vodafone 3G+ ile sesli veya yüz yüze görüşme yapabiliyor. Vodafone Cep Özgür tarifesiyle gençlerin ihtiyaçlarını karşılayan özel hizmetler sunmaya devam edecek.

“Kararlarımızın odağında her zaman müşterilerimiz var”
Yeni tarifeyi değerlendiren Vodafone Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi:

Vodafone olarak aldığımız bütün kararların odağında müşterilerimiz vardır. Onları dinler, ihtiyaç ve beklentilerini anlar, bunları karşılarız. Bu yaklaşımımızın son örneğini gençler için verdik. Onları çok iyi anladık ve ihtiyaçlarını karşılayan bir tarife sunduk. Gençler teknolojiyi yakından takip ediyorlar. 3G teknolojilerini de hızla benimsiyorlar. Hazırladığımız tarife onları özgürleştiriyor ve çok uygun maliyeti ile ekonomik katkı yapıyor.

Cep Özgür için hazırlanan reklam filmine de değinen Gökhan Öğüt şöyle devam etti:
“Filmimizde Vodafone’un gençlere nasıl kulak verdiği ve onların istediklerini nasıl yerine getirdiği vurgulanıyor. Bir genç, filmin yönetmenine isteklerini anlatıyor ve Vodafone da bunları yerine getiriyor. Hizmet anlayışımız bir reklam esprisi içinde gayet net bir şekilde ortaya konuluyor. Vodafone Türkiye bu hizmet anlayışını sürdürecek ve müşteri memnuniyetini sürekli artırarak büyümeye devam edecektir.”

Vodafone Cep Özgür ve diğer web sayfası Vodafone Cep Özgür

Yorum yapın

Vodafone Facebook Bedava MSN” üzerine 8 yorum

  1. yas 25 üstü diye cep özgür tarifesine gecemedim hat babamın üstüne kayıtlı o yüzden bes para etmez vodafone

  2. yine en iyisi türkcell her telefon destekliyor telefon secme falan yok vodofone kampanyaları hava …..

  3. 3G destekli olmasi lazim telin, arti int, explower olmasi lazi telinde. yada yüklülemen gerekiyor