Kendinize özel USB Flash siparişi edin

Şirketinizin USB Flash sürücülerini marka görünürlüğünü arttırmak için özelleştirin: PNY, bilgi portal aracılığıyla online önizleme özelliğine sahip olan ‘Built to Order’ ( isteğe göre yapılmış ) Flash sürücü hızmetini sunduğunu açıkladı.

Kendi markalarını, kendilerine özel USB flash sürücüler üretmek isteyen şirketler, PNY’ın bilgi portal olan Partner Portal’ı ziyaret edip, portal’ın sunmuş olduğu online önizleme özelliği sayesinde cıhazlarının almış olucağı şekili görebilmektelerdir. Ayrıca PDF şeklinde bir özet ve fiyat teklifi baskısı taleb edilebiliyor. USB Flash sürücüleri için geçerli olan bu ücretsiz hızmet, yakında bellek modülleri içinde geçerli olacaktır.Pny‘ın en popüler olan üç Flash USB sürücüler arasında bir tanesi seçip (Oxford, Attaché Original ve City Series), müşteriler taleb ettikleri rengi ve kapasiteyi seçip (4GB’den 32GB’ye kadar),aynı zamanda aygıta kopyalanması gereken her hangi dosyayı yükleyebilirler. Portal üzerinden bu sürücülerin bütün detaylarını izah eden ürün broşürleri yüklenilebilir.

‘Made in France’- Garantili kalite

USB sürücülerin üretimi, birleştitilşesi ve içerik yüklenmesi Fransa’nın Bordeaux kentinde gerçekleştirilmekte. Dolayısıyla, müşteriler, hem cihaz hemde içerik yükleme prosedür ile ilgili yapılan kalite kontrölünden emin olabilirler. Çoğu siparişler 2 hafta içine teslim edilmektedir.

Yorum yapın