internet üzerindeki usb belleğiniz

Kim hiçbir fiziksel aygıt olmadan, onu yanında taşıma derdi olmadan istediği herşeyi internet üzerinde saklamak ve yönetmek istemez ki ?

İşte bunu başarabileceğiniz adres :     http://www.esnips.com/

Çok kullanışlı bir site….

Siteye ücretsiz üye oluyorsunuz ve size 5 GB. lık bir depolama alanı veriliyor.Bu alana her türlü (100 mb dosya boyutu sınırı ile) ofis dosyası,resim ,video,müzik,arşiv dosyası aklınıza ne geliyorsa depolayabiliyorsunuz.

Veri depolama tıpkı klasik yöntemle kendi bilgisayarınızdaki gibi öncelikle veri grubuna göre bir klasör oluşturup isim veriyor ve paylaşım tipini belirliyorsunuz. özel, grup paylaşımı, tüm dünyaya paylaşım seçenekleri çok kullanışlı…

özel (private) seçiminde klasöre sadece siz erişebilirsiniz.grup paylaşımında ise arkadaşlarınıza e mail yoluyla ulaşır ve kendisine gönderdiğiniz e mail üzerine eklenen otomatik özel linkle klasöre ulaşmasını sağlayabilirsiniz.ayrıca klasöre tanımladığınız arkadaşlarınız klasör içindeki değişikliklerden e-mail yolu ile otomatik haberdar edilir.tüm dünya paylaşımı ise herkesin klasör ve içeriğine ulaşmasını sağlar.Sizde sitedeki arama seçeneğini kullanarak gireceğiniz anahtar kelime ile başka üyelerin tüm dünyaya paylaşımlarını görebilir ve kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınızdan klasöre veri göndermek  için;

hem üyelik sayfanızı hemde siteden indireceğiniz ve kuracağınız araç çubuğunu kullanabilirsiniz.

Klasörlerinize yükleyeceğiniz resimleri otomatik slay show yapabilir, playlistler oluşturabilirsiniz.

Yorum yapın