Ayda 1000 Euro kazanırken Uluslararası Perakende Yönetimi eğitimi alın

Uluslararası Perakendecilik Yönetimi

Media-Saturn Holding, liseden mezun olmuş ve üniversite okumaya hak kazanmış adaylara “Uluslararası Perakende Yönetimi” programı kapsamında yurtdışında eğitim imkanı sunuyor.

2005 yılından beri başarıyla devam eden program dahilinde Almanya’nın Ingolstadt Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde “İşletme ve Perakende Yönetimi” eğitimi alacak olan öğrenciler, 7 sömestr (3,5 yıl) sürecek eğitimlerine ilaveten tatillerinde Media-Saturn Holding genel müdürlüklerinde staj yapma imkanı da bulacaklar.

Bu büyük eğitim fırsatı için son başvuru tarihi 28 Şubat 2010’dur.

Geleceğini sağlam temeller üstüne kurmak isteyen tüm öğrencileri bu eğitim fırsatından yararlanmaya çağırıyoruz.

BAŞVURACAK ADAYLARLA İLGİLİ ŞARTLAR:

Adayların 18-24 yaş aralığında olmaları gerekmektedir.

  • Adayların liseden mezun ve üniversite sınavından minimum 160 puan almış veya üniversitede okuyor olması (denklik sorunu olmaması) gerekmektedir.
  • Adayların başvuruları turkey@media-saturn.com üzerinden alınacak olup uygun bulunan adaylarla İnsan Kaynakları departmanı tarafından mülakatlar gerçekleştirilecektir. Media-Saturn Holding/Almanya adayları yerel elemeden sonra internet üzerinden online değerlendirmeye tabi tutacak ve seçilen adaylarla İngilizce telefon mülakatı yapılacaktır.
  • Adayların üniversiteye kaydolabilmeleri için uluslararası geçerliliği olan İngilizce testi TOEFL veya IELTS’ten yeterli puanı almaları gerekmektedir. Bu puan 80 olarak belirlenmiştir.
  • Adaylar, tüm bu aşamalardan geçtikten sonra Media-Saturn Holding ile bir kontrat imzalayacaklardır. Bu kontratla, Media Saturn Holding bünyesinde “Uluslararası Perakende Yönetimi” eğitim programına katılan adaylara her ay 1,000 Euro ödenecektir.
  • Öğrencilerin üniversiteden mezun olabilmeleri için Media-Saturn konulu bir tez hazırlamaları gereklidir. Tez, İngilizce ve en az 60 sayfa olmak zorundadır. Tez ve sınavlar dışında öğrenciler sözlü sınavlara da tabi tutulacaktır.
  • Bu eğitim programını başarıyla tamamlayanlar Media-Saturn Holding bünyesinde tercih ettikleri ülkede ve departmanda “Management Trainee” olarak işe başlama imkanına sahip olacaklardır.

“Uluslararası Perakende Yönetimi” programına başvurmak isteyen adaylarımız ister Kariyer.net‘ten ister turkey@media-saturn.com adresinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Yorum yapın

Ayda 1000 Euro kazanırken Uluslararası Perakende Yönetimi eğitimi alın” üzerine bir yorum

  1. hmm aslında süper bir fırsat. okuduğum bölüm denklik problemi yaratacağından başvuramadığım için üzgünüm :s