Bilgisayarınızı Otomatik Kapatma

Bilgisayarınızda devam eden bir işiniz var ve sizin uykunuz geldi veya bilgisayarın başından ayrılmanız gerekti. Herkesin başına gelebilecek tarzda olaylardır bunlar. Mesela internetten bir dizi veya film indiriyorsunuz ve indirme işleminin bitmesi gece yarısını bulacak gibi. Sizin de ertesi gün erkenden kalkmanız gerekiyor. İşte bu gibi durumlar için yazılan ilaç gibi bir uygulamadan bahsedeceğiz.

Buradan indirebileceğiniz bu uygulama ile bilgisayarınız siz ne zaman isterseniz sorunsuz bir şekilde kapatılacak, siz bilgisayarın başında olmasanız bile.

Yukarıda bir görüntüsünü gördüğünüz bu uygulama ile bilgisayarınızı dakika ve saat olarak ayarlayarak istediğiniz vakitte kapanmasını sağlayabilirsiniz. Sonradan otomatik kapatmadan vaz mı geçtiniz? O zaman uygulamayı sonlandırmanız gerekmektedir.

Bu tarz işlemleri programsız da yapmak mümkündür ama bu uygulamalar ile işlemler hem daha hızlanmış, hem de daha kolaylaşmış olmaktadır.

Tamamen ücretsiz olan bu uygulamayı indirebilmeniz için bağlantı adresi : http://www.thurayasoft.com/ssdt/samshutdowntimer.exe

Yorum yapın

Bilgisayarınızı Otomatik Kapatma” üzerine bir yorum