Windows 7 öğrenciye 29.99 dolar

Windows 7 öğrenci sürümü bazı ülkelerde 29.99 Amerikan dolarından satılıyor. Eğer bahsi geçen ülkelerden birinde iseniz Windows 7 Home Edition’ a 29.99 dolara sahip olabilirsiniz.

Peki ülkemiz neden bu listede yok? Sürekli ülkemize övgüler yağdıran microsoft genel merkezi neden bu listeye Türkiye’ yi de eklemiyor? Microsoft Türkiye ofisi peki ne yapıyor? Gelişmiş olarak tabir edilen ve kişi başı milli geliri bizden kat kat yüksek olan bu ülkelerde Windows 7 Home Edition 29.99 dolara satın alınabilirken ülkemizin zor şartlarında eğitim gören öğrencilerimiz neden bu fiyatlardan windows sürümlerine sahip olamıyor ve lisanssız yasadışı kopyalar kullanmaya zorlanıyor?

Buradan Microsoft genel merkezine ve Microsoft Türkiye’ ye sesleniyorum. Gerek Windows sürümlerinde gerekse Office sürümlerinde diğer ülkere uyguladığınız indirimleri bizim ülkemizde de uygulayınız. Bunu uygulatmayı başaramayan bir Microsoft Türkiye elbette halkımız önünde başarısız sayılacaktır.

İşte 29.99$ a satın alınabilen Windows 7 Home Edition web sayfası

windows7

Ve 59.99$ a satın alınabilen Microsfot Office 2007 Ultimate web sayfası

office2007

Siz ne düşünüyorsunuz? Microsoft Türkiye’ ye sesimizi duyuralım ve yorumlarımızla bu isteğimizi dile getirelim. Microsoft ürünlerinin öğrenci sürümleri ülkemizde de indirimli olarak satılmalı. Bunu halkımız sonuna kadar hak ediyor.

Yorum yapın

Windows 7 öğrenciye 29.99 dolar” üzerine 5 yorum

  1. 30 dolar oldukça makul bir fiyat, önemli derecede korsan kullanımı azaltır düşüncesindeyim. 100 dolar ve üstü Türkiye’deki bir çok kullanıcı için fazla gelmekte.

  2. gerçekten bu işten para kazanılıyor niçin orjinal olmuyor tamam bir iş yapılacağı zman zor budamı zor.

  3. işte korsan kullanmak için başka bir neden, 30$ olsaydı gerçekten alırdım orijinalini, ama maalesef, burası türkiye, kazıklananlar ve kazıklayanlar ülkesi…

  4. Çok güzel bir değinim. Microsoft’un yaptığı bu yanlışı anlayamıyorum ben de… Özellikle öğrenciler kullanırken bilgisayarı o kadar parayı en büyük ürünlere kim versin. Mantıksızlığa bakın.
    Teşekkürler