Bilgisayarım Windows 7’yi çalıştırır mı?

Bilgisayarınızın Windows 7’yi çalıştırıp çalıştıramayacağını öğrenin. Böylece satın almadan önce windows 7 nin bilgisyarınızda çalışıp çalışmayacağını öğrenebilirsiniz.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı

Bilgisayarınızın Windows 7 kullanmaya hazır olup olmadığını görmek için Windows 7 Yükseltme Danışmanı’nı karşıdan yükleyip çalıştırın. Donanımınızı, aygıtlarınızı ve yüklü programlarınızı bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığını belirlemek için tarar, bulunan olası sorunları nasıl çözeceğiniz konusunda yol gösterir ve yükseltme yapmadan önce yapmanız gerekenler konusunda önerilerde bulunur.

Bilgisayarınızın Windows 7 için hazır olup olmadığını görmek üzere ücretsiz Windows 7 Yükseltme Danışmanı’nı karşıdan yükleyin. Bilgisayarınızı donanımınız, aygıtlarınız ve yüklü programlarınızla ilgili olası sorunlar için tarar ve yükseltmeden önce yapılabileceklere ilişkin öneriler sağlar.

Kişisel bilgisayarınız Windows Vista’yı çalıştırabiliyorsa, muhtemelen Windows 7’yi çalıştırabilir, ancak Windows 7 Yükseltme Danışmanı’nı kullanmak yine de iyi bir fikirdir.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı’yla bilgisayarınızı taramadan önce, denetlediğiniz kişisel bilgisayarla birlikte düzenli olarak kullandığınız USB aygıtlarını veya yazıcı, dış sabit disk ve tarayıcı gibi diğer aygıtları taktığınızdan ve açtığınızdan emin olun.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı‘nı karşıdan yükleyin

Sistem Gereksinimleri

    * Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 7; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

    * Windows XP çalıştırılıyorsa .NET Framework 2.0 veya daha ileri sürümü

Yorum yapın