Vodafone Kamu Tarifesi

Vodafone, kamu çalışanlarına yepyeni ve avantajlarla dolu bir hizmet sunuyor: Cep Kamu Tarifesi. Cep Kamu Tarifesi ile kamu çalışanları, hem Cep Kamu’lu, hem de diğer operatörlerdeki sevdikleriyle en uygun konuşma fırsatını yakalıyorlar.

Artık doktor öğretmenle, öğretmen polisle, polis hemşire ile dakika sıkıntısı çekmeden rahatça konuşabiliyor. Kendi adlarına 4 hat daha alan ve 5 farklı kişiye referans olan Vodafone’lu kamu çalışanları, sevdikleri 9 kişiyi daha bu tarifeye dahil edebiliyor. Böylece sadece kamuda çalışanlar değil, onların yakınları da her yöne en avantajlı şekilde konuşma fırsatından yararlanabiliyor.

Vodafone Cep Kamu Tarifesi ile kamu çalışanları hiçbir ek ücret ödemeden Cep Kamu içi ücretsiz konuşma şansına kavuşuyor ve seçtikleri pakete dâhil olan dakika kadar, her yöne ücretsiz konuşma hakkı elde ediyorlar. Ayrıca, numarasını Vodafone’a taşıyan tüm kamu çalışanlarının seçtiği pakette sunulan ve her yöne kullanabilecekleri dakikaları Vodafone ikiye katlıyor. İlave dakikalar bütünü ile Vodafone’un hediyesi oluyor.

Numarasını Vodafone Cep Kamu Tarifesi’ne taşıyanları bir başka sürpriz daha bekliyor. Tarifeye dahil olanlar dilerse 3G’li Samsung C5510 cep telefonuna 18 ay taksitle ve özel fiyatla sahip olabiliyor.

Vodafone Türkiye’nin Cep Kamu tarifesi:

20 TL Kamu içi ücretsiz + Her yöne 120 dakika/Numara taşıma ile 6 ay 240 dk
30 TL Kamu içi ücretsiz + Her yöne 300 dakika/Numara taşıma ile 6 ay 600 dk
40 TL Kamu içi ücretsiz + Her yöne 600 dakika/Numara taşıma ile 6 ay 1200 dk

Yorum yapın

Vodafone Kamu Tarifesi” üzerine bir yorum

  1. çok güzel bir dergi hazırlıyorsunuz her yeni sayıyı merakla bekliyorum, teşekkürler