Bluehost Hakkında Bluehost Nasıl?

Bluehost Nasıl, Bluehost hakkında bize bilgi verir misiniz? Bu soru zaman zaman bize soruluyor. Özellikle wordpress, joomla, drupal gibi cmsler, digg benzeri pligg yada ülkemizde oldukça fazla kullanılan smf, vbulletin, phpbb kullanıcıları en iyi hostingi en ideal fiyata almak istiyorlar. Aslında bir çok webmaster’ ın kafası hosting değiştime döneminde oldukça karışıyor.

Yukarıda saydığımız uygulamaların içinde işlemciye en çok yüklenen wordpress. pdfderi.com olarak bizde wordpress kullanıyoruz. Geçtiğimiz ayın (Ekim 2009) istatistiklerini yine sitemizden bildirmiştik. Her ay 200.000 farklı ziyaretçi 300.000 den fazla sayfa görüntülüyor. Aylık trafiğimiz 150 GB’ a yakın.

2006 yılında hosting için araştırma yaptığımızda wordpress.org un da tavsiyesi ile bluehost’ tan hosting hizmeti aldık. O günden bu güne 2 yada 3 kere ticket açmamıza gerek kaldı. Uzun bir süredir 7/24 canlı destek hatları açık. Yani yarım ingilizce ile derdimizi anlatıp sorunumuza çözüm bulabiliyoruz. Bence hosting işinde bu çok önemli.

Bluehost özellikle uygulamarın güncelliği konusunda çok titiz. Yani gerek mysql gerek php yada diğer uygulama ve eklentilerin daima en son sürümlerini kullanıyorlar. Bu da performans ve güvenlik için oldukça önemli.

Bluehost’ un bir başka güzelliği ise CPanel kullanması. Açıkçası bir kaç farklı panel kullandım ancak bence Cpanel en iyisi. CPanel’ de herşey çok kolay.

Bluehost Hakkında

Bluehost 1 milyondan fazla domain barındırıyor. Bluehost’ un sunduğu bir çok özelliklik gerçekten mükemmel:

  • Üyeliğinizi yeniledikçe her yıl ücretsiz domain
  • Sınırsız Domain
  • Sınırsız web alanı
  • Sınırsız dosya transferi
  • 2,500 POP/Imap Email Hesabı
  • SSH (Secure Shell), SSL, FTP, Stats
  • CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL
  • 2000/2002 Front Page Extensions
  • 24/7 Mükemmel destek

Bluehost burada yazdıklarımdan çok daha fazlasını sunuyor. Üstelik ayda 6.95 dolara.

BlueHost_Panel[1]

Eğer istatistikleriniz bizimkine yakınsa yada daha aşağıda ise denemelisiniz, üstelik sözleşmesinde yer alan şartları okuduğunuzda belirlenen takvim içinde üyeliğinizi iptal de edebilirsiniz. Bize göre bluehost mükemmel, sizce bluehost nasıl?

Yorum yapın

Bluehost Hakkında Bluehost Nasıl?” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba, yeni hazırlayacağım flash site için şu anda kullandığım firmamı değiştirip bu hizmeti veren başka firmaları araştırıyorum. hazırladğığıö site popüler birine ait ve veri trafiği tahminime göre aylık 150 gb veri trafiğini aşacak gibi.bukadar veri trafiği olan bir site için bluehostı önerirmisiniiz. Sitesi biraz karıışık geldi bana, ücretlendirmeyle ilgili bilginiz varm.Paylaşımlarınız için teşekkür ederim