Futbol Oyunu üstelik Türk yapımı

Internet üzerinden oynanan ve oyunculara birbirlerine karşı, 11 kişilik takımlar oluşturarak maç yapma imkanını sağlayan, 3 boyutlu bir futbol oyunu olan I CAN FOOTBALL tamamı ile Türk yapımı bir oyundur.

I CAN FOOTBALL bir web oyunu. Web oyunları, browser penceresi içerisinde çalışan, genellikle küçük dosyalar dışında, kurulum gerektirmeyen, basit grafik ve oynanışa sahip oyunlar oluyor.  I CAN FOOTBALL, görüntü ve oynanış olarak 3 boyutlu futbol oyunu deneyimi sunuyor.

I CAN FOOTBALL’ da kaleci dahil bütün futbolcuları gerçek insanların yönetiyor. Takımların oyun düzenleri ve oyunun oynanış biçimi, diğer 3 boyutlu futbol oyunları gibi, önceden programlanmış rutinler şeklinde işlemiyor. Sahadaki tüm futbolcuları gerçek insanlar yönetiyor. Yapacakları hareketleri, oyun kurgusunu kısaca her şeyi bu insanlar gerçekleştiriyor.

I Can Football oynayabilmeniz için minimum konfigürasyon aşağıda belirtilmiştir.
64 MB 3B hızlandırıcılı ekran kartı
P4 işlemci
256 Mb Ram
Win XP veya üzeri işletim sistemi

Oyunu çalıştırdığımda “Sobee.Client.exe-Uygulama Hatası” alıyorsanız sisteminizde .net kitaplıkları kurulu değil manasına geliyor. XP 32 Bit için XP 64 Bit için

icanfootball 

FPS nedir? FPS’yi nereden görebilirim?
I CAN FOOTBALL’da bahsedilen FPS, Frame Per Second yani saniyede basılan kare sayısının kısaltmasıdır. Bu oyunun bilgisayarınızda ne kadar akıcı çalıştığını gösterir. Bu değer ne kadar yüksek olursa o kadar akıcı demektir.  Oyun sırasında F11 tuşuna bastığınızda sol üst tarafta bazı rakamlar ortaya çıkar. Bu rakamlar içinde yanında FPS yazan değer FPS nizi gösterecektir.

25 in üzerindeki değerler akıcı bir oynanış sağlayacaktır. 60 fps idealdir. 60 ın üzerindeki fps değerlerinde ise 60 a göre hiçbir farkı hissedilmez. 60 fazlasıyla yeterlidir.

Kotalı ADSL kullanıcısı iseniz şunu bilmeniz gerekiyor. I CAN FOOTBALL, yaklaşık olarak 1 MB/Saat veri tüketimine sahip.

I can footbal web sayfası

I Can Footbal indir

Sizce bu oyun güzel mi?

Yorum yapın

Futbol Oyunu üstelik Türk yapımı” üzerine bir yorum