Wii siyah inci

Bu gün e-posta kutumu kontrol ettiğimde Teknosa’ dan gelen bir mail beni oldukça heyecanlandırdı. Çünkü Siyah Wii’ Türkiye’ ye gelmiş.

Uzun bir süredir bir oyun konsolu almayı planlıyordum ancak Nintendo Wii, PlayStation 3, XBox 360 arasında gidip geliyodum. Daha önce bir makalede Nintendo Wii’ nin Wii Sports Resort paketini içeren bir sürümünün çıkacağını okumuştum.

Bu gün posta kutumda bununla ilgili bir mail okuyunca gözlerim parladı. Sony PlayStation ve Xbox 360 grafik olarak çok daha fazlasını sunuyor elbette ama daha önceden Media Markt’ da deneme şansını bulduğum Nintendo Wii gerçekten bir eğlence makinası. Ayrıca birebir aynı keyfi vermese de PS3/XBOX’ da ki oyun zevkini PC’ de de alabiliyorum.

Ancak Wii biraz daha farklı, çocukça grafikler kullanılmasına rağmen kendini oyunun içinde hissediyor olmak bambaşka bir zevk.

Wii Siyah İnci. Çarpıcı siyah rengi ve şık görünümüyle tasarım tutkunlarının oyun keyfini katlayacak olan ‘Siyah Wii’, beraberinde siyah aksesuarlarını da getiriyor. Siyah Wii Motion Plus, Nunchuk, Wii Sports Resort ve Wii Sports ile gelecek olan siyah inci, oyun tutkunlarıyla büyük bir paket halinde buluşuyor.

Dikkat: Nintendo Wii’nin bu versiyonu sınırlı sayıda üretilmiş. Teknosa fiyatı 799 TL

wii_siyah_inci

Yorum yapın