IBAN öğrenme

Adsense ile gelir elde eden bir çok arkadaşımız adsense hesabına girdiğinde bir uyarı ile karşılaştı. Adsense ödemeleri ile gelen uyarı şu şekilde idi.

Bu ayın 30’unda size gönderilmek üzere zamanlanmış bir ödeme var. Standart teslimat çeki alıyorsanız, bulunduğunuz yere bağlı olarak çekin elinize geçmesi için 4 hafta kadar bekleyin. EFT ya da güvenli hızlı teslimat yöntemini kullanıyorsanız ödemenizin gelecek ayın 5’ine kadar ulaşmış olması gerekir. Daha fazla bilgi…

ÖNEMLİ: Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin bekletilmemesi için bir eylemde bulunmanız gerekiyor.

Bu durumu değiştirme konusunda daha fazla bilgi için aşağıdaki Gerekli Eylem(ler)’e tıklayın. Bu ayarlarda ayın 15’inden sonra yapılan değişiklikler ya şu andaki ya da ileriki ödeme döneminde etkili olabilir.

Gerekli Eylem

Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın

Aslında tanımlı bir hesabınız olmasına rağmen neden böyle bir mesaj gelmişti? Acaba bu bir kimlik avı dolandırıcılığımıydı? Yok yok hayır, bu gerçekten google dan gelen bir uyarıydı. Yeni hesap tanımlamak istediğinizde sizden IBAN kodu ve BIC istendiğini gördünüz. (BIC kodu nasıl öğrenilir?)

IBAN nedir?

IBAN, para transferlerinin yanlış hesap numarası ile yapılmasını önlemek amacıyla ilk olarak Avrupa Birliği ülkelerinde ortaya çıkmış bir hesap numarası standardıdır. (Kaynak: İş Bankası)

IBAN nasıl öğrenilir?

Hesap Numaralarınıza ait IBAN numaralarını, Hesap Numarınız, Şube Kodunuz ve Hesap Türü Bilgilerinizi kullanarak öğrenebilirsiniz. Internet bankacılığını kullanarak IBAN öğrenebilirsiniz, bankanıza telefon açarak öğrenebilirsiniz, yada şubenizle görüşebilirsiniz.

Bankaların IBAN Kodları :

Akbank IBAN Öğrenme 1

Akbank IBAN Öğrenme 2

CITI BANK IBAN Öğrenme

Deniz Bank IBAN Öğrenme

ING BANK IBAN Öğrenme

İŞ BANKASI IBAN Öğrenme

FİNANSBANK IBAN Öğrenme

Fortis IBAN Öğrenme

GARANTİ Bankası IBAN Öğrenme

Halk Bankası IBAN Öğrenme

HSBC BANKASI IBAN Öğrenme

KUVEYT TÜRK IBAN Öğrenme

PdfBank IBAN Öğrenme

TEKSTİLBANK IBAN Öğrenme

TÜRK EKONOMİ Bankası

TÜRKİYE FİNANS Bankası IBAN Öğrenme

ŞEKERBANK IBAN Öğrenme

YAPI KREDI Bankası IBAN Öğrenme

ZİRAAT BANKASI IBAN Öğrenme

VakıfBank IBAN Öğrenme

Yorum yapın

IBAN öğrenme” üzerine bir yorum