En Ucuz ADSL Hangisi?

ADSL sağlayıcılarının çoğalmasıyla rekabet de giderek artıyor. Firmalar sürekli yeni kampanyalar çıkarıyor. Bedava modem, bedava kurulum, 3 ay şu kadar, 6 ay bu kadar falan filan. Peki bunların içinde en ucuz olanı hangisi? Aşağıdaki tablolara bakarak kendiniz karar verin.

Biri ADSL: http://www.biri.com.tr/

biri

Diğer adsl sağlayıcılarını görmek için yazının devamını okuyunuz.

Turknet: http://adsl.turk.net/

turknet

Smile: http://www.smileadsl.com/

smile

TTnet: http://www.ttnet.net.tr/

ttnet

UyduNet: http://www.uydunet.net/

uydunet

Sizce hangi ADSL sağlayıcısı daha uygun fiyatlar sunuyor?

Yorum yapın

En Ucuz ADSL Hangisi?” üzerine 19 yorum

  1. Okullu birilerine sürpriz biri adsl’den geliyor. 8 ay boyunca 7,77’ye internet.Kantin’de harcadığımın bile çok altında.

  2. Okullar açılınca biri adsl de değişik kampanyalarla karşımıza çıkıyor! okullu biri paketiyle 8 ay boyunca tüm hızlar 7,77!!!

  3. biriadsl lenovo kampanyasında. lenovo bilgisayar alana 1 yıl internet bedava!! soylemedi demeyin sonra:)

  4. Okullar açılınca biri adsl de değişik kampanyalarla karşımıza çıkıyor! okullu biri paketiyle 8 ay boyunca tüm hızlar 7,77!!!

  5. banner kampanyasına ve lenovo kampanyasına göz gezdirmenizi tavsiye ederim. baya avantajlı…

  6. Lenovo dizüstü bilgisayar alana 1 yıl boyunca, BiRi ADSL bedava!

    – Aktivasyon ücreti yok!
    – Taahhüt yok!

    Bu kampanyadan; INDEX bayilerinden, bu kampanyaya dahil olan Lenovo marka Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayar ürünlerinden birisini satın alan müşteriler yararlanabilecektir.

    Üstelik AKTİVASYON ÜCRETİ HEDİYE

    Ses destekli KABLOSUZ MODEM

    İLK AY, toplam 250 dakikalık Şehiriçi, Şehirlerarası, Uluslararası 1.kademe yönündeki sabit telefon ve yurtiçi GSM konuş-öde görüşmesi ÜCRETSİZ

    İlk ay verilen 250 dakikalık hediye telefon görüşmesinin tamamı kullanıldıktan sonra, sabit telefonlarla ŞEHİRİÇİ dahil %45′e varan çok avantajlı TELEFON GÖRÜŞMELERİ

    2 kullanıcıya kadar ÜCRETSİZ BiRi AİLE KORUMA HİZMETİ

    ÜCRETSİZ 8GB kotalı, anti virüs/anti spam korumalı BiRi E-POSTA ADRESİ

    ÜCRETSİZ 5GB DOSYA ALANI

  7. Yazlıkçı biri kullanmayana, öneriyorum. akşam takılıyorum. sabah maillere bakıyorum.rahatlık oldu benim için.

  8. meraba. yazlıkçı biri’den ben de bağlanıyorum ve çok rahat oldu yazlık için. yazlığı olanlara tavsiyemdir benim de. verandada maillerimi okurken, önümde deniz, yanımda limonatayla benden iyisi yok gibi şimdilik:)

  9. eheh şu an, yazlıktan ve biri adsl’in yazlıkçı biri’si aracılığyla yazıyorum bunları. yazlığı olan ve internet kullanmak isteyene öneriyorum. kesilme de yok, hızlı da…

  10. yazlikci biri kampanyası 10 numara bir kafadan çıkmış.yaz mevsimi için, yazlık için kampanya yapmak harika bişiymiş.

  11. yazlikci biri paketini tüm yazlikcilara tavsiye ediyorum. yeniden 10saat internet baglatmakla sonra eve donerken onu iptal ettirmekle filan ugrasmiyorsunuz. 3 ay, 75 milyon filan. mis.

  12. biri adsl takside!
    taksinin plakasını, senin adını soyadını filan 2474 e atınca hemen arıyorlar, kayıt işlemi filan yapiyorlar. ne guzel lan! her şey çok kolay olmaya başladı.

  13. 7,77 kampanyalarıyla gönlümde bambaşka bir yere sahip oldu koc.net. geçtim ben 7,77’ye. bakalım nasıl gelicek fatura: )

  14. biri Adsl’de fiyatlar 7,77’ye düşmüş!! Biraz daha düşse bütün biri adsl kampanyalarını eve toplar, parti yaparım ben be! : )

  15. arçelik’ten beko’dan bilgisayar alana, biri adsl’den 2010 yılı boyunca internet ücretsiz. yok oğlum internet parası bir sene boyunca. havalı bişiy bu. telefon görüşmelerin filan da ücretsiz ilk ay. güzel şeyler bunlar.

  16. güzel bir çalışma olmuş. tşkler.
    biRi adslin Nette çocuk var paketi, çocuğu olan aileler için birebir; hem girilmesinden çılgınca korktuğum sitelere girmesini engelliyor bu cinfikirlilerin, hem de 1 ay boyunca şehiriçi, şehirlerarası, uluslar arası telefon görüşmelerini rahatça yapabiliyorsun. Bildiğin, 1 taşla, 2 kuş hadisesi.