Rapidshare’deki Dosyaları Beklemeden Download Edin

Rapidshare popüler dosya paylaşım sitelerinin önde gelen isimlerinden. Türkiye’de de rapidshare dosyalarına ilgi çok 🙂 Ancak ortada premium gibi bir sorun var. Daha doğrusu premium hesabı olmayan kullanıcılar için premium özelliklerini kullanamama sorunu var. Ücretsiz kullanıcıların kullanamadığı çoklu download, beklemeden download, hızlı download gibi özelliklerin bazılarını jDownloader adlı programla gerçekleştirmek mümkün.

jDownloader adlı yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra çalıştırıyor ve modeminizin resetleme ayarını yapıyorsunuz. Sonrasında dosya linkleri ekleyip inmesini bekliyorsunuz. Bir dosya indiğinde program otomatik olarak modeme reset atıyor ve bir sonraki dosya için beklemiyorsunuz.

Rapidshare'deki Dosyaları Beklemeden Download Edin

Modem Resetleme Ayarları

  • jDownloader programını açıp ayarlar sekmesin tıklayın.
  • Soldan tekrar bağlanı seçin.
  • Router seç bölümüne gelip kendi adsl modeminizi seçin. Eğer modeminiz bu listede yer almıyorsa tekrar bağlan betiği yarata tıklayarak modem resetleme hareketini kaydedin, yani modeminizin ip’sine girip modemi resetleyin.

jDownloader’ın bazı özellikleri:

  • Neredeyse tüm dosya paylaşım sitelerini destekliyor.
  • Captcha algılama
  • Link yakalayıcı
  • Premium hesap kullanabilme

jDownloader indir

Yorum yapın

Rapidshare’deki Dosyaları Beklemeden Download Edin” üzerine 2 yorum

  1. Gerçekten on numara bir program ve oldukçada hızlı güncelliyor kendisini yukarıda anlatılanların hiç birini yapmasanız bile sadece programı indirip ona rapid linklerini vermeniz bile yeterli o beklenmesi gereken süreyi bekleyip bütün indirme işlerini yapabiliyor. Yani 7/24 açık bir bilgisayar ve internetiniz varsa siz sadece linkleri ekleseniz bile o işini hallediyor.