Bir basari hikayesi rsskitap

Pdfdergi için ilk yazımı sevgili iphone umdan gönderdikten sonra yazının iphone tarayıcısında nasıl göründüğünü merak ettim.

Siteyi ziyaret ettigimde wordpress için iphone uygulamasının benim için vazgeçilmez bir uygulama olduğunu çok daha iyi anladım. Çünkü artık her an yazı ve fotograf gonderebilirim. Bu gercekten heyecan verici ve insanın kendini mutlu hissettiren bir şey. Neyse bununla ilgili olarak başka bir yazı yazmayı düşünüyorum zaten.


İlgili yazıya baktığım da google reklamları arasında biri dikkatimi çekti ve reklama tıkladım reklam rsskitap idi. RSSkitap sitesini inceledim. Dizayn ve icerik olarak fikir olarak bence başarılı bir site. Sitenin kurucusu 1991 balikesir dogumlu Rıza Selçuk Saydam, nam-ı diğer RSS! SSitenin birde ilginç bir hikayesi var. Saydam’da rsskitap ile ilgili şunları söylüyor

“Kimi zaman ailemle ve bazı arkadaşlarımda tartıştığım ve sonradan haklı olduklarını anladığım bir konu vardır. İnsan okuduğu kitabı unutuyor ne yazık ki.

RSS Kitap,okuduğum kitapları günler,aylar ve hatta yıllar geçse de ileride dönüp bakabileceğim,kendi üslübumdaki değişimleri farkedebileceğim,fikirlerimdeki,bakış açılarımdaki genişlemeleri kayda alacağım bir blogdur.

2008 yılına kadar okuduğum sayısız kitabı aklımdan başka bir yerlere kaydetmediğim için çok üzgünüm gerçekten.

Aklımın sınırlarını zorlarken aynı zamanda bir yedek oluşturma amacıyla reyting kaygısı olmadan kendimce eleştiriler yazıyorum.”

rsskitap

Yorum yapın

Bir basari hikayesi rsskitap” üzerine bir yorum