2011’e Kadar Ücretsiz McAfee Antivirüs

McAfee VirusScan antivirüs uygulaması bilgisayarlarımız için çok gerekli ve bir o kadar da önemli olan korumaları sağlamada çok yetkin bir uygulamadır.

Uygulama ile beraberinde gelen Anti-virus, Anti-spyware, Firewall ve Web Site Safety Ratings uygulamaları sizi, gerek internet dünyası içindeki zararlı yazılımlardan, gerekse PC başında çalışırken kullandığınız bellek virüslerinden korumak için canla başla çalışıyorlar.

Aslında bu 3 lisansı satın almak için bayılmanız gereken ücret, 60 dolar civarında. Fakat bizim sitemizi takip ettiğiniz için bu 60 dolarlık ücret ödeme derdinden kurtulmuş olacaksınız.

Yapmanız gerekenleri aşağıda madde madde sıraladık.

  1. Önce promosyon sayfasına buradan gidiyoruz.
  2. Sayfanın orta kısımlarında, yanında alışveriş sepeti bulunan “download trial” düğmesine tıklıyoruz. –mavi renkli düğme-
  3. İndirme işlemini gerçekleştirebilmemiz için McAfee üyeliği oluşturmamız gerekiyor. Üyelik işlemlerimiz sırasında siteye verdiğimiz bilgileri bir yere not etmeyi unutmamalıyız. Çünkü bu bilgilere ürünü aktif hale getirirken gerek duyacağız.
  4. İşte hepsi bu kadar. İndirme işlemini kolayca yaptıktan sonra bu antivirüs yazılımını 12 ay boyunca kullanabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için sayfa bağlantısı = http://us.mcafee.com/en-us/affiliates/vmware/landingpages/16288.asp?cid=48523

Yorum yapın

2011’e Kadar Ücretsiz McAfee Antivirüs” üzerine 3 yorum

  1. Ben hemen aldım kullanıyorum.Çok güzel bence.Ama ramda nod32 den fazla yer kaplıyor.Bilgisayarımda kasma falanda olmuyor.Kaçırmayı bence.

  2. maalesef teklif ölmüş :(((

    An error occured due to one or more reasons below:
    – The offer has not started. Please check back later.
    – The offer is expired.
    – The offer is not active.