Nokia şarj cihazı değiştirme programı

Nokia, üçüncü taraf bir tedarikçi tarafından üretilen Nokia markalı sınırlı sayıda şarj cihazı için bir değiştirme programı başlattığını duyurdu. Etkilenen şarj cihazlarının plastik kapaklarının gevşeyip ayrılabileceğini, bunun sonucunda şarj cihazının dahili bileşenlerinin açıkta kalabileceğini ve şarj cihazı elektrik prizine takıldığında belirli dahili bileşenlere temas edilmesi halinde elektrik çarpması tehlikesiyle karşı karşıya kalınabileceğini tespit etti.

Etkilenen şarj cihazlarıyla ilgili herhangi bir olay veya yaralanma haberi alınmadı; ancak tedbir olarak, etkilenen şarj cihazı modellerini ücretsiz olarak değiştirmesine karar verildi.

Etkilenen şarj cihazları BYD tarafından 15 Haziran 2009 ile 9 Ağustos 2009 tarihleri arasında üretilen cihazlardır ve bunların modelleri şunlardır:

AC -3U
AC-3E
ve BYD tarafından 13 Nisan 2009 ile 25 Ekim 2009 arasında üretilen ve aşağıdaki model tipinde olanlar
AC-4U

nokia_charger0

Etkilenen şarj cihazları bir Nokia cihazıyla birlikte satılmış veya aksesuar olarak ayrıca satın alınmış olabilir. Şarj cihazınızı, AC-3U ve AC-3E modelleri söz konusuysa 15 Haziran 2009’dan önce, AC-4U modeli söz konusuysa 13 Nisan 2009’dan önce satın aldıysanız veya cihazınız başka bir tedarikçi tarafından üretilmiş aynı model bir şarj cihazıysa, sizin şarj cihazınız bu durumdan etkilenmez.

Şarj cihazınızın değiştirme programı kapsamında olup olmadığını tespit etmek için, http://chargerexchange.nokia.com adresini kullanarak şarj cihazı etiketindeki ilgili bilgileri gönderin.

Yorum yapın