Windows 7 Türkçe Dil Paketi Nasıl Yüklenir?

Windows 7 nasıl Türkçe yapılır? Windows 7 Türkçeleştirme nasıl yapılır? Windows 7 Türkçe nasıl yüklenir? Türkçe Windows 7

Windows 7’ de Görüntüleme dili yükleme veya değiştirme (Örneğin Windows 7’ yi Türkçe yapmak)

Windows 7’nin sihirbazlarda, iletişim kutularında, menülerde ve kullanıcı arabirimindeki diğer öğelerde metin görüntülemek için kullandığı dili değiştirebilirsiniz. Bazı görüntüleme dilleri Windows 7’ de varsayılan olarak yüklenir, diğerleri ise ek dil dosyaları yüklemenizi gerektirir.

Windows 7’ de bir görüntüleme dilini yükleyebilmeniz için o dilin dosyalarına erişmeniz gerekir. Bu dosyaları bilgisayarınızda, ağınızdaki bir bilgisayarda veya Windows 7 DVD’nizde bulabilirsiniz. Windows 7 dil paketi ayrıca web’den yüklenebilirler.

Windows 7 ek görüntüleme dosyalarını (Örneğin Türkçe) nasıl edinebilirim?

Görüntüleme dili yüklemek için (Türkçe yada diğer diller)

Bir Dil Arabirim Paketi’ni (LIP) yüklemek için, kurulum programını açmak üzere dosyayı çift tıklatın. Çok Dilde Kullanıcı Arabirimi Paketi’ni (MUI) yüklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:

  • Bölge ve Dil’i tıklatarak açın.
  • Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın.
  • Görüntüleme dili altında, Dil yükle/kaldır’ı tıklatın ve adımları uygulayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Not: Görüntüleme dili bölümü ancak bir LIP yüklediyseniz veya Windows sürümünüzde MUI desteği varsa görünür. MUI’ler yalnızca Windows 7 Ultimate ve Windows 7 Enterprise ile kullanılabilir.

Not: MUI’ler ve LIP’ler yalnızca orijinal Windows 7 kopyalarında çalışır.

Yorum yapın

Windows 7 Türkçe Dil Paketi Nasıl Yüklenir?” üzerine 2 yorum