Sony’ den Full HD video kaydı yapabilen telefon X3

Sony Ericsson’un http://www.sonyericsson.com/whatsnext/  sayfasında yer alan "3 Kasım’ı bekleyin" ifadesi özellikle bende büyük bir merak uyandırdı. Çünkü son dönemde çok güzel telefonlar çıkaran Sony’ nin 3 Kasım’ da bize nasıl bir karşılama yapacağı gerçekten merak konusu.

Eğer bu telefon Xperia X3 ise ve özellikleri de daha önce internete sızan şeklinde ise gerçekten çok güzel bir karşılama olacak. Çünkü Sony ilk kez işletim sistemi olarak Android kullanacak ve muhtemelen Android 2.0 olacak.

1 GHz’lik Snapdragon işlemcisi olan X3’ te 8 MP kamera ve 3G desteği olacak. Ancak benim asıl merak ettiğim şey Sony Ericsson X3’ te çoklu dokunmatik ekran olacak mı?

sony-xperia-x3

Çünkü diğer özellikleri gerçekten göz doldurucu. 8 megapiksel kamerasıyla 1920×1080 piksel çözünürlükte video çekebilecek olan telefon yanımdayken sanırım video kamera taşımama gerek kalmayacak. Üstelik Full HD kayıt yapan başka telefon da yok sanırım. 4 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran es geçilmemesi gereken bir donanım. Bir çok telefonda artık sıtandart olan WLAN ve HSPA gibi kablosuz bağlantılar da bu telefonda unutulmamış.

Yorum yapın