Windows 7 şerefine ücretsiz tam sürüm antivirüs programları

Windows 7, Microsoft’un günümüze kadar en fazla ilgi gören işletim sistemi olarak daha şimdiden kayıtlara geçti. Arama motoru Bing’in bulgularına göre web’de 390 milyondan fazla sonuç üreten “Windows 7” sorgusu, bu işletim sistemine olan tüketici ilgisini çok açık bir şekilde yansıtıyor. Ayno sorguyu Google arama motoru ile yaptığımızda ise 80 milyondan fazla sonuç üretiyor.

22 Ekim’de kullanıcılar ile randevusu olan Windows 7 sayısız gelişmiş özelliği ile bilgisayar kullanımında yeni bir sayfa açacak.

Antivirüs firmaları da bu günlerde bir yarış içinde. Hemen hemen bilindik tüm antivirüs üreticileri 22 Ekim için bir parti planlıyor ve o güne özel olarak ücretsiz tam sürüm veriyorlar.

İşte bazıları:

Kaspersky Internet Security 2010

kaspersky_internet_security_2010-bedava

Kaspersky Internet Security 2010 Windows 7 şerefine tam sürüm olarak ücretsiz. Kaspersky indirme bağlantısı Windows 7 bedava kaspersky antivirüs indir sayfasını ziyaret ederek tam sürüm Kaspersky Internet Security 2010’ u ücretsiz indirin. İlgili sayfaya şimdi tıkladığımızda bedava Kaspersky Internet Security 2010 için 22 Ekim’ i beklememiz gerektiğine dair bir notla karşılaşıyoruz.

Thank you for visiting our special offer page for Windows 7 Launch Party attendees and hosts. Our offer will go live when Windows 7 is publically released on October 22nd. Please check back then to receive your license code for Kaspersky Internet Security 2010.

Panda Internet Security 2010

panda_internet_security_2010_bedava

Panda Internet Security 2010, Windows 7 şerefine tam sürüm olarak ücretsiz. Panda indirme bağlantısı Windows 7 bedava panda antivirüs indir sayfasını ziyaret ederek tam sürüm Panda Internet Security 2010’ u ücretsiz indirin. İlgili sayfaya şimdi tıkladığımızda bedava Panda Internet Security 2010 için 22 Ekim’ i beklememiz gerektiğine dair bir notla karşılaşıyoruz.

As you know, The Windows 7 launch is October 22, 2009. You’re making an investment in updating your operating system, this says some things about you: you’re smart, computer savvy and interested in staying up-to-date. But due to your recent purchase, your wallet might consequently be a little lighter, too. Not to worry! Everyone remotely related to the tech industry is taking advantage of this marketable launch party by giving away free stuff. Not that we can blame them—we are too. But our stuff is free-er than free: Panda Security is the free-er-est of them all.

Norton Internet Security 2010

Norton_Internet_Security_bedava

Norton Internet Security 2010, Windows 7 şerefine tam sürüm olarak ücretsiz. Norton indirme bağlantısı Windows 7 bedava norton antivirüs indir sayfasını ziyaret ederek tam sürüm Norton Internet Security 2010’ u ücretsiz indirin. İlgili sayfaya şimdi tıkladığımızda bedava Norton Internet Security 2010 için bir form doldurmamız gerekiyor.

Norton Internet Security – Free Download Thank you for your interest in Symantec. Please complete this form to access a free promotional download of Norton Internet Security 2010.

Ne yazıkki bu listede şimdilik ESET NOD32 yok. Benim bulabildiklerim bunlar. Eğer sizde Windows 7 şerefine kampanya düzenleyen bir antivirüs programı biliyorsanız lütfen yorum yazarak paylaşın.

Yorum yapın

Windows 7 şerefine ücretsiz tam sürüm antivirüs programları” üzerine 15 yorum

  1. Teşekkürler bzm Bilgisayar win 7 werdiğin wirüs prog. çoookk işe yaradı xD … SaĞoLuN!!!

  2. slm arkadaslar house partye kaydolmak için kullandığınız e posta diyor one oluyor b yarıdm.

  3. arkadaslar burda house partye kaydolmak içinn kullanılan e postayı girin diyor… o ne oluyor çözemedim ya. girdim houseparty.com da kayıt oldum ama hala anamadım.yardımcı olan yokmu..

  4. Lisanslı olarak Norton Internet Security 2009 kullanıcısıyım ve gayette memnunum. Süresi dolduğu zaman 2010 versiyonunu almayı düşünüyorum. 1 aylık deneme sürümü de olsa denemeye değer.

  5. Adobe kullanıcısı ve takipçisi olarak böyle bir hediye vermeniz gerçekten eğitime ve eğitim destekçilerine ne kadar önem verdiğinizi göstermektedir.Yayın hayatına başladığı günden beri desteğini ve kalitesini biz okurlarından bıkmadan ve hep ileriye mantığıyla gerçekleştiren,ayrıca şu an ülkece en çok ihtiyacımız olan eğitim ve eğitime destek veren gönüllüleri arasında olduğunuz için PdfDergi gurubuna Teşekkür ederim.İşallah en çok ihtiyacı olan bir arkadaşımız bu kitabı kazanır ve hakkı ile içindeki bilgileri değerlendirir.Herkese başarılar.

  6. dergimiz çok güzel daha iyiye doğru gidiyor emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz

  7. norton event id si isteyecek o yüzden event id niz yoksa boşuna uğraşmayın lisansı alamazsınız.

  8. Norton için linke tıkladıktan sonra açılan sayfaya bilgileri girdim fakat lisans anahtarı gelmedi. Eksik birşeyler mi yaptım acaba?

  9. Teşekkür ederim verdiğiniz bu haber için. Ancak, Norton Internet Security için verdiğiniz link Panda’nınki ile aynı; rica etsem doğru linki verebilir misiniz.