Youtube Facebook videolarını takılmadan izleyin

Ülkemizden youtube.com a giriş yasaklı (engelli) ama bir çok insan bir şekilde youtube sitesine çeşitli yollarla erişim sağlıyor. Ancak bir sorun daha var. Youtube, Facebook yada diğer video sitelerinden video izlerken takılmalar olabiliyor.

YouTube, Facebook yada diğer video sitelerinden videoları izlerken takılma, yavaş açılma, yavaş yüklenme sorunları yaşamak istemiyorsanız size bir önerim olacak. SpeedBit Video Accelerator isimli program tampon bellekle oynayıp internet ayarlarınızı optimize ederek videoları kesintisiz ve rahat bir şekilde izlemenize imkan veriyor.

SpeedBit Video Accelerator, YouTube başta olmak üzere Facebook, Metacafe, Myspace, CNET TV gibi birçok akıcı video yayını yapan sitede çalışıyor (150 den fazla )ve izlediğiniz videonun ön belleğe çok daha hızlı alınmasını sağlıyor.

Yeni sürüm 3.0.9.9 bir sürü yeni özellikleri ile göz dolduruyor. Ayrıntıları ve desteklenen sitelerin listesini  Free Video Accelerator for YouTube bağlantısından görebilirsiniz.

youtube-video-hizlandirici

SpeedBit Video Accelerator Sürüm:  3.0.9.9 Boyut:  4.40 MB Son Güncelleme:  31.08.2009

Sistem Gereksinimleri: OS: Windows 7 / Vista (hepsi) / XP / 2003 / Windows 2000 Browser: Internet Explorer 8 / 7 / 6, FireFox 3 / 2, Safari, Opera, Netscape, Maxthon, AOL, Flock

Yorum yapın

Youtube Facebook videolarını takılmadan izleyin” üzerine 5 yorum

  1. insanlar ne şatlar altında olursa olsun teknolojiyi takip etmek zorunda çünki hayatın akışı bunu gerektiriyor bundan 20 yıl önce cep telefonu yoktu şimdi ise cep telefonu olmasa insanlar kendini çıplak hisseder zamangelecek bilgisayar lar cep gibi küçüldüğü zaman oda vazgeçilmez olacak onun için insanlar bişeyler öğrenmesi için okuması gerekiyor dergi gazete ve benzerleri onun için derginizin iyibireğitim aracı olacağına inanıyorum başarılar

  2. teşekkürler…artık dizi izlerken görüntü donmaması ne kadan güzel pdfdergi

  3. teşekkür bilginiz için programı hemen kuracağım…youtube.da video izlerker çok sorun yaşıyordum.