Fotomontaj Yapmak Artık Çok Kolay!

Lekeler, akneler, benler, sivilce izleri bunların hepsi bir fotoğrafta istenmeyen şeylerdir.  Hepimiz ah şu leke fotoğrafta olmasaydı deriz dururuz.  Bir portre, vesikalık fotoğrafınızda bu sorunlar varsa bu program tam size göre! Photoshop ya da başka fotomontaj programı bilenler için çok zor değildir bunları yok etmek. Ama ya bilmeyenler ne yapacak?

CleanSkinFX-Lekeleri Yok Etme Fotomontaj Programı

İşte bu kullanıcılar için CleanSkinFX isminde bir program geliştirilmiş. Bu programla yüzdeki kırışıklıkları, lekeleri yok edebilirsiniz.  İşte programdan bir örnek

Üstelik bu program tamamen ücretsiz!

CleanSkinFX-Lekeleri Yok Etme Fotomontaj Programı

Programın kullanımı oldukça basit

1. Yukarıda verdiğimiz adrese tıklıyorsunuz, program zip halinde inecek. Program indikten sonra winrar ile ya da XP kullanıyorsanız direk tıklayarak girebilirsiniz. Setup‘a tıklayıp, sırasıyla yes, nex, next diyerek programı kuruyorsunuz. Artık programa başlat menüsünden ulaşabilirsiniz.  (başlat>> programlar>>mediachance>>cleanskinfx)

Programı başlatınca karşınıza şu ekran gelecek.

cleanskinfx

Load’a tıklıyoruz ve çıkan gözat bölümünden resmimizi seçiyoruz. Program otomatik olarak işlemini gerçekleştiriyor.

cleanskinfx2

Sol tarafta seçtiğimiz resim ve sağda ise düzeltilmiş resim. Şimdi geldi kaydetmeye, save tuşuna basıyoruz, çıkan ekranda nereye kaydedeceğimizi seçip kaydete tıklıyoruz. İşte bu kadar, tamamen ücretsiz olan bu programla bir kaç adımda resminizi düzenlediniz.

Bu program ile Bmp, Jpg, Pcx, Png, Tga, Tif, Wmf, Pax uzantılı resim dosyaları ile çalışabilirsiniz.

Yorum yapın

Fotomontaj Yapmak Artık Çok Kolay!” üzerine 16 yorum

  1. ya arkadaşlar indirdim ama..ben daha önce başka bi program indirmiştim programa sağ tıkladığınız da birlikte aç diye birşey var..o ayarı bozdum sanırım hangi programla aç demem gerekiyo.yardımcı olur musunuz:((((

  2. gerçekten çok güzel ve işe yarayn bir program fazla kilobaytta gitmyremeğnize sağlık.ben yükledm çk memnunm

  3. gerçekte çok gzl bir program.çok işe yryn.birsey fazla kilobaytıda yok.bn yükledm beğendim.emeğinize sağlık

  4. Bu proğram hataları oto olarakmı gideriyor. ( sivilce falan filan)