Imei Numarası Nasıl Öğrenilir?

Imei numarası her telefonda farklı olan, onun kimliğini gösteren 15 karakterden oluşan bir numaradır. Eğer yeni bir telefon almışsanız bu numarayı öğrenip , imei no sorgula sorgulatmanız sizin yararınıza olacaktır.

imei no öğrenme

Imei Numarasını öğrenmek ne işe yarar?

Imei numaranızı öğrenerek telefonunuzun kayıt altında yani orjinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Telefonunuz klon yani kopya ya da kaçak olabilir.

Imei Numarasını nasıl öğrenebilirim?

Telefonunuz açıkken *#06# tuşlayıp arama tuşuna basın. ( yıldız kare sıfır altı kare)

15 karakterli imei numaranızı öğrenebilirsiniz.

Imei numarasını nasıl kontrol edebilirim?

imei sorgu imei numaranızı yazarak ve alttaki resimde görünen yazıları alttaki yere yazarak kontrol işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Telefonunuzda sorguladığınız imei nin çakma olup olmadığını öğrenmek için telefonun kapağını açın. pili çıkarın ve orada yazan imei numarasının *#06#
ile öğrendiğiniz imei numarası ile aynı olup olmadığını kontrol edin.

imei

Yorum yapın

Imei Numarası Nasıl Öğrenilir?” üzerine 10 yorum

  1. arkadaş telefon senin adına faturalıysa gideceksin aldığın yere kimliğini gösterip durumu izah edip imei numarasını alacaksın polise haber vereceksin ya da kutusu evdeyse onunda kenarında yazar. ama ikinci el aldıysan hele ki bi de kimlik fotokopini verip telefonu kendi üzerine almadıysan su iç.

  2. cep telefonum çalındı we imei numarasınıda bilmiyorum internetten araştırdım *#06# tuşlayarak imei numaranı öğren diyor ama telefonum çalındı diyorum nasıl tuşlayayım.. bilgilerinizi bekliyorum.. ??

  3. ya of telefonumun sayısal olan güvenlik kodunu unuttum. telefon markası LG olmuyo şifreyi 570 kez yanlış girdiim ve binlerce mesajım var bakamadığım ! beynim zonkluyo artık !!!!!!!!!!!

  4. Telefonumun güvenlik kodu defalarca yanlış girildi. Bunun sonucunda kilitlendi açılmıyor. İmei nosunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ?