Youniik ile cihazlarınızı kişiselleştirin 10 numara yapın :)

İyi günler pdfdergi.com okuyucuları. Yazılarımda sizlere belli konular dâhilinde değil de olabildiğince farklı konular seçip birçok alanda bilgi paylaşmak istiyorum. İnşallah yapabiliyorumdur.

Bu yazımda sizlere bir dergi okurken gözüme takılan ve sizlerle paylaşmak istediğim bir internet sitesi var. Belki birçoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yine de yazmak istiyorum. Sitemiz http://www.youniik.com/tr adresinde hizmet veren bir lifestyle sitesidir. Sitenin genel olarak sade ve hoş bir tasarımı var ve 6 dil mevcut.

youniik_hepsi

İçeriğinden bahsetmek gerekirse sitede elektronik cihazları kişiselleştirmeyi amaçlayan cihaz kıyafetleri satışı yapılmaktadır. Şuan da mevcut kategoriler araba sticker, cep telefonu, laptop, MP3 çalar, oyun konsolu ve PDA şimdilik bunlar bulunuyor ve sürekli genişlemektedir. Fakat elinizde bunlar dışında cihaz varsa mail atıp size geri dönüş bekleyebilirsiniz.

youniik_serdar

Sitede seçmenizi bekleyen geniş motif yelpazesi var, hazır dizaynlar mevcut fakat isterseniz kendi tasarımınızı da yapabilir ve cihazınızın kıyafetini sizlerde yaşam tarzınıza uygun oluşturabilirsiniz.

Son olarak site internet üzerinden satış yapmakta olup, cihazınıza uygun tasarımlar gerçekleştirebildiğiniz, sipariş verip arkadaşınıza hediye edebileceğiniz cihaz için kıyafet tasarım ve lifestyle sitesidir. İlgilenenlerin dikkatine!.

youniik_Superman_Classic

YOUNiiK

Yorum yapın