Gerçekci oyun ve tümünden multimedya keyfi

PNY Technologies iki yeni grafik kartlarını sunuyor: GeForce 210 ve GT 220. GeForce 9400 GT ve 9500 GT DDR3 kartları yerine kullanılan bu yeni grafik kartları, gelişmiş grafikleri, video ve resim düzenlemesi sağlıyor. Böylece, sıradan olan masaüstü bilgisayarınızın multimedya merkezine dönüştürmekte.

GeForce 9400 GT’in yerini alan yeni 210 kartı, NVIDIA Pure Video HD özelliklerine sahip.  Bunların arasında kullanıcılara daha net, yüksek çözürnürlüklü playback özellikleri yer almakta.  Ayrıca, Nvidia CUDA teknolojisi sayesinde kullanıcılara videoları daha hızlı kodlamalarını sağlamakta.

PNY’in yeni GeForce GT 220 grafik kartları entegre çözümlerin performansının 37 kat daha fazlasını sahipken olağanüstü grafikler sunmakta! GeForce 9500 GT DDR3 kartının yerini alan yeni kart,  resimleri canlılaştırıp, video izlenimlerini akıcı olmasını sağlayarak, ve oyunları daha da bir gerçekci göstermesi bilgisayarınızın görünürlüğünü arttırmakta.

GeForce 210 gibi, bu kart  NVIDIA Pure Video HD ve CUDA™ teknolojilerinin özelliklerine sahip. Windows 7 ile uyumlu olan ve kullanıcılara video ve resim düzeltme gibi multimedya fonksiyon özelliklerini sunmakta.

PNY GeForce 210 ve GT 220 grafik kartları 12 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.

Tavsiye edilen fiyat

GeForce 210: 49€

GeForce GT 220: 69€

Yorum yapın