Facebook kim silmiş, facebook beni kim silmiş seni kim silmiş

Malum facebook.com’da kim silmiş, kim bakmış, kim ellemiş, beni kim silmiş seni kim silmiş vs.. adı altında saçma sapan gurupların açılıp yogun talep görmesi üzerine böyle bir uygulama geliştirmek gerekmiş… Arkadaşta sağ olsun boş durmamış ve bu uygulamayı geliştirmiş.

Özellikle kişi listesi kabarık olanlar için büyük merak uyandıran kim silmiş konusu, hoş bir çok insan için -ben de dahil- bu konu pek önem taşımasada büyük bir kitle için önem arz eden bir durum.

Kim silmiş facebook uygulamanın çalışma şekline gelecek olursak; kim silmiş uygulaması kişinin profiline eklendikten sonra devreye giriyor ve arkadaş listenizi kontrol etmeye başlıyor, sağlıklı çalışabilmesi için haftada bir yada iki kez veya arkadaş listenize yeni kişiler eklediğinizde uygulamayı güncellemeniz gerekiyor.

Uygulamaya girip kişi listenizi her güncellemenizde oluşan değişikikleri gösterip sonuçları logluyor. kişi listenizi güncellediğinizde ve sonrasında eğer eksilme var ise silenler sayfasında listenizde olmayan kişiler kırmızı arkaplanda ve "Artık arkadaşınız değil" uyarısı ile listeleniyor

Önemli not : Facebook üzerinde hesabını donduran kişiler de artık listenizde görülmediği için onlarda bu listeye dahil oluyorlar, bu kullanıcıların tek farkı "Facebook kullanıcısı" olarak görülüyorlar.

Uygulama Adresi : Facebook Kim Silmiş

Yorum yapın

Facebook kim silmiş, facebook beni kim silmiş seni kim silmiş” üzerine 3 yorum