Windows Live Web Messenger

Windows Live Web Messenger. Ülkemizde en çok kullanılan anlık mesajlaşma yazılımı hangisi diye bir anket yapılsa herhalde MSN ezici bir üstünlükle birinci sırayı alır.

MSN hayatımızın çok önemli bir parçası olmuştur bile. Ancak bazı durumlarda MSN kullanmanız engellenebilir. İşte, okulda, kütüphanede. Ancak o an çok ihtiyacımız olabilir MSN kullanmaya. Böyle bir durumda eğer içinde bulunduğunuz sistem MSN Windows Live Messenger çalıştırmanıza izin vermiyorsa bir alternatifiniz daha var. O da web messenger.

Singapur live sitesi güzel bir web messenger sayfası hazırlamış, teşekkür etmek lazım.

Http://webim.live.sg adresinden giriş yaptığımızda sitenin sağ tarafında Windows Live Messenger giriş yapmak için adeta bizi bekliyor. Hemen kullanıcı adımızı(e-posta adresi) ve şifremizi yazıp giriş yapıyoruz. Ta taaa. MSN Windows Live Messenger açıldı. İşte ekran görüntüsü:

web-messenger-windows-live-messenger

Yorum yapın

Windows Live Web Messenger” üzerine 7 yorum

  1. Hazır söz webmessengerdan açılmışken değinmek istedim. eebudy vb.. sizlere web üzerinden messenger kullandıran hizmetlerin güvenli olduğuna emin olmadıkça kullanmayınız. Zira ebuddy üzerinden girilen kullanıcı adı ve şifre ağ üzerinde şifresiz gitmekte ve ağ koklandığında da msn im çalındı imdat öldüm bittim denmekte, güvensiz kaynakları kullanmamak gerek….