Office 2010’a bedava sahip olmak istermisiniz?

Bildiğiniz gibi bir çok yeni bilgisayar Windows yüklü olarak satılıyor. 2010 yılında satılacak bilgisayarlarda Windows işletim sisteminin kurulu olmasının yanında birde Microsoft Office Starter 2010 kurulu olacak. Microsoft Office 2010 Starter sürümü biraz kırpılmı, içinde sadece Word ve Excel yer alıyor. Ancak bu da bir çok kullanıcı için yeterli.

Office 2010’ a bedava sahip olabilmek için 2010 yılında office 2010 starter yüklü bir bilgisayar almanız gerekecek 🙁

Microsoft durup dururken neden böyle bir şey yapsın diye bir soru gelebilir akla. Tabi babasının hayrı için 🙂 yapmıyor. Bildiğiniz gibi Google ile sıkı bir rekabet içinde olan Microsoft, ücretsiz office sürümü ile Google Docs’ un engellenemeyen yükselişine çomak sokmak istiyor 🙂

Bilgidiğiniz gibi online çalışan google docs ile bir çok office işlemi yapılabiliyor. Tabi google çevrimiçi reklamlar göstererek kendini bir şekilde finanse ediyor. Microsoftun da benzer bir yöntemle – office 2010 un içine reklam gömme- office 2010 u kullandırması bekleniyor.

office2010starter

Yani eğer ücretsiz Office 2010 (Word,Excel) kullanmak isterseniz, reklam izlemek zorunda kalacaksınız. Kimi bundan rahatsız olmam diyebilir, kimi de reklamları görmek istemeyebilir.

Siz ne dersiniz?

Yorum yapın

Office 2010’a bedava sahip olmak istermisiniz?” üzerine 4 yorum

  1. Çooook uzun zamandır bilgisayar kullanan bir kişi olarak windows un sonunu ben hiç de iyi görmüyorum win 7 çıktı dediler en iyisi olacak dediler denedim ve gördüm Bedava Linux un yaptığı işleri bile yapamıyor bu windows 7 office 2010 diğil 2020 verseler yinede Linux dan ŞAŞMAM Linuz içeri Windows kapı dışarı!….

  2. 2010 a kadar yaşarmıyız yaşamazmıyız belli olmaz ama umarım google ile microsoftun rekabetinden kullanıcıları daha karlı çıkar:)