AVG Antivirüs 9 ücretsiz indir

Dünyanın lider internet güvenliği yazılım şirketlerinden AVG Technologies, hem ücretsiz hem de profesyonel ürünler ailesi içeren AVG 9.0 versiyonunu tüm dünya ile aynı anda Türk kullanıcılarına sunuyor.

Hız ve koruma düzeyi geliştirilen AVG 9.0, daha kolay kullanımı sayesinde son kullanıcının yaşadığı deneyimi ilerletiyor. AVG yeni teknoloji ürünleri ile kullanıcılarının günümüzün çevrimiçi dünyasında güvenle faaliyet göstermelerini olanak tanıyor.

AVG Technologies CEO’su J.R Smith ‘‘AVG 9.0 ev bilgisayarı kullanıcıları için kullanıcı deneyimini etkilemeden daha güçlü, daha akıcı koruma, yüksek performans ve güvenlik sağlıyor’’ şeklinde konuştu. Güvenli bir online deneyimin herkesin hakkı olduğuna inandıklarını belirten J.R Smith, AVG 9.0 ile kullanıcıları tüm tehditlere, siber suçlara, kimlik hırsızlıklarına karşı koruduklarını belirtti. Kullanıcılar böylelikle online ortamda güvenle çalışabilme, alışveriş yapabilme, oyun oynama veya bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olacaklar.

avg-antivirus

AVG Antivirüs Free Edition

Virüslere, casus yazılımlara ve web tabanlı tehditlere karşı temel koruma.

* Ödüllü antivirüs ve anti-spyware * Gerçek zamanlı sörf ve arama * Download.com’da en çok indirilen yazılım * İndirmesi, kurulumu ve kullanımı kolay * Yolunuza çıkmayan etkili koruma * Windows 7, Windows Vista ve Windows XP ile uyumlu

AVG Antivirüs Free Edition sadece ev kullanıcıları tarafından ve ticari amaç taşımayan bilgisayarlarda kullanılabilir.

AVG Antivirus ücretsiz indir download

Yorum yapın

AVG Antivirüs 9 ücretsiz indir” üzerine 3 yorum

  1. sınırsız internet abonesiyim ttnet antivirus kulaniyordun bilgi sayaraformat atım antivirus kaybolduyenıden yuklemek istiyorum yardımciolursanaz memnunkalırım