Cebit Bilişim Fuarını Canlı Seyredin

Avrasya’nın en büyük iş ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia, 7-11 Ekim tarihleri arasında kapılarını pek çok yenilikle birlikte iş dünyası ve teknoloji meraklılarına açıyor. Geçtiğimiz yıl 21 ülkeden 971 katılımcısı ile 70 ülkeden 159 bin 302 ziyaretçisini bir ticaret sinerjisi içinde buluşturan CeBIT Bilişim Eurasia 2009 yılında farklılaştırılan yapısı ile daha verimli iş görüşmelerine zemin hazırlayacak, yerli ve yabancı iş heyetlerini en yeni bilişim teknolojileri ile tanıştıracak.

Cebit Bilişim 2009 Fuarı internetten Podcast olarak canlı izlenebilecek.

cebit-canli

Podcast nasıl dinlenir/seyredilir?

Bu konuda en kolay ve en yaygın yazılım; hem Windows, hem de Apple üstünde çalışan ücretsiz iTunes programıdır. Podcast yayınlarının takip edilebilmesi için her bir kullanıcının iTunes yazılımını bilgisayarına yüklemesi gerekmektedir. iTunes programı, podcastleri izlemeyi ve dinlemeyi sağlayan Quicktime Player’ı da beraberinde yükler. www.apple.com/itunes

Podcast’in internette yayımlanan sıradan bir videodan farkı …

Podcast’in en büyük farkı, abone olunabilen bir yapıya sahip olmasıdır. Belirlenen konudaki bir podcast yayınına iTunes programı aracılığıyla abone olabilirsiniz. Böylece üretici tarafından yeni episode’lar yayımlandıkça iTunes bunları otomatik olarak bilgisayarınıza indirecek ve sizi haberdar edecektir.

Cebit Bilişim 2009’ u internetten canlı olarak izlemek ve tüm podcast lere erişmek için tv.cebitbilisim.com adresini ziyaret ediniz.

Yorum yapın