Farmville Nasıl Girilir? Facebook FarmVille Yasaklandı

Facebook’ın en popüler oyunlarından Farmville’e erişim engellendi. Farmville’nin hangi nedenler yasaklandığı ile hakkında bilgi verilmiyor. Bugün FarmVille’ ye girmek isteyen kullanıcılar oyuna erişim sağlayamadılar. Oyuncuların koyun, inek güttüğü, çiftlik idare ettiği bu oyunun ya da yayınlandığı site olan zynga.com’un neden sakıncalı bulunduğuna dair bir bilgi verilmiyor. Facebook hesabını açıp oyunu oynamaya çalışan oyuncular şu uyarıyla karşılaşıyorlar:

5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu internet sitesi (zynga.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın 02/10/2009 tarih ve 421.02.02.2009-272446 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.

(After technical analysis and legal evaluation based on the catalog crimes of the Law no 5651, Administrative measure has been taken for this website (zynga.com) according to decision no 421.02.02.2009-272446 dated 02/10/2009 of “Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı”)

http://www.tib.gov.tr | http://www.ihbarweb.org.tr

farmville-logo

  • ETİKETLER: FarmVille açılmıyor , FarmVille neden yasaklandı, Facebook FarmVille , facebook , FarmVille girme yolları , FarmVille girmek için program X facebook FarmVille nasıl girilir. facebook farmville dns ayarı, dns giriş, facebook farmville, farmville, farmville giriş, farmville giriş yöntemi, nasıl oynanır, farmville.com facebook sitesine nasıl girilir ve dns giriş yöntemi

Zynga.com sitesine komple erişim sağlanamadığı için Facebook’ un popüler oyunu farmville ye de giriş sağlanamıyor. Peki yasaklı Facebook Farmville oyununa nasıl girilir?

Bunun için http://vtunnel.com yada http://ktunnel.com gibi bir tünel kullanabilirsiniz. Başka bir yöntem olarak OpenDns kullanabilirsiniz. FarmVille sunucularına erişmek için mutlaka başka yöntemler de vardır. Paylaşmak için lütfen yorum alanını kullanın.

Güncelleme: Engelleme bir oyun sitesi olan Zynga.com için verilmiş. Facebook’taki FarmVille uygulaması ise yayınını buradan aldığından kapalı durumda şu anda.

turk.internet.com haberi:

Zynga.com’un, üzerindeki kumar oyunu nedeniyle engellenmesi ve uzantısında Facebook’un son dönemdeki en popüler uygulamalarından Farmville’in de erişilemez hale gelmesi, bu sabahtan itibaren internet dünyasını karıştırdı. Herkes bir şeyler diyor ama asıl ilginci NTVMSNBC türü yayınlar bile araştırmadan konuyu farklı bir şekilde yayınlıyor.

Yorum yapın

Farmville Nasıl Girilir? Facebook FarmVille Yasaklandı” üzerine 2 yorum

  1. fesbook hesabım kapatıldı famvılleye gırmek ıcın baska bır yer varmı nasıl cıftlıgıme ulasırım lutfen bılgı verın