Facebook Uygulamaları İle Para Kazanma

Facebook’ta çok vakit harcadığınızdan dolayı hayatınız olumsuz yönde etkileniyor olabilir. Fakat arkadaşlarınız ile geçirdiğiniz tüm bu vakti kazanca çevirmek artık o kadar da zor değil. AppBank, Facebook’a uygulama yapanların, kâr beklentisi içinde olan şirketlerin ve tabii ki kullanıcıların ilgisini çekebilecek bir proje. Bu fikre göre kullanıcılar kendi oluşturdukları quiz veya oyun uygulamalarını AppBank’ın oluşturduğu bir uygulama platformuna veriyorlar ve böylece ortak bir kazanç oluşturulmuş oluyor.

Yöneticiler aylarca gizli bir şekilde süren geliştirme çalışmalarının duyurulmasından dolayı çok heyecanlı olduklarını belirtiyorlar. Yazılımcıların Facebook üzerinden bu şekilde para kazandığı ilk sistem olan bu uygulama, 5 aydır beta olarak sürdürülmesine rağmen kalitesini ve başarısını çoktan kanıtladı. Platformda oluşturulan uygulamalar ağustos ayında 8 milyon kişi tarafından kullanıldı. Bu sayede şirket yıl sonunda 50 milyon kişi ile etkileşime girmeyi hedefliyor. Beklentilerin çok iyimser olduğu kanısına varılsa da, bütün bu başarıların gizli yapılanma sırasında elde edildiği hatırlanınca umutların boşuna olmadığı bir kez daha görülüyor. Şu anki en büyük uygulama hazırlayıcı firma, aylık 100 milyon kullanıcıya ulaşan Zynga olarak gözüküyor.

Kullanıcıların kendi Facebook uygulamalarını kolaylıkla oluşturabildikleri birkaç platform mevcut. Fakat sadece AppBank kullanıcılarına kazanç vaat ediyor. Şirket kazanç sağladığı sürece, fikir de mevcudiyetini sürdüreceğe benziyor. Her şey plan dâhilinde giderse yıl sonunda 1.2 milyon dolara ulaşmak olası görünüyor. İsteyenler AppBank’ın sayfasından teferruatlı bilgiye erişebilirler.

Yorum yapın

Facebook Uygulamaları İle Para Kazanma” üzerine 5 yorum

  1. paylasımlarınız için tesekkurler, facebook ile kazanc saglama yollarından sadece biriside olsa, iyi bir uygulama olabilir.

  2. Kesinlikle üzerinde durulması gereken bir konu. işsizlik, işsizlik işsizlik. alın size fırsat. küçük küçük başlayın, eğer kısmetinizde varsa çok çok büyümeniz zor değil…