CeBIT Bilişim Eurasia 2009 Fuar Bilet Fiyatı 20 TL

Avrasya’nın en büyük iş ve teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia, 7-11 Ekim tarihleri arasında kapılarını pek çok yenilikle birlikte iş dünyası ve teknoloji meraklılarına açıyor. Geçtiğimiz yıl 21 ülkeden 971 katılımcısı ile 70 ülkeden 159 bin 302 ziyaretçisini bir ticaret sinerjisi içinde buluşturan CeBIT Bilişim Eurasia 2009 yılında farklılaştırılan yapısı ile daha verimli iş görüşmelerine zemin hazırlayacak, yerli ve yabancı iş heyetlerini en yeni bilişim teknolojileri ile tanıştıracak.

Özellikle işini bilişim teknolojileri ile geliştirmek isteyen iş adamları için kapsamlı bir bilgilenme platformu oluşturmak amacıyla iş ve sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri ve özel projelerle zenginleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia’da ürünlerin yanı sıra bilişim teknolojilerinin kullanım alanlarına ilişkin farklı örnekler, farklı bakış açıları da sunulacak.

Avrasya’da teknoloji ve iş dünyasına yön veren ‘CeBIT Bilişim Eurasia’, 10 yaşında

Bundan 10 yıl önce İstanbul’u bilişimin başkentleri arasına sokma misyonuyla yola çıkan CeBIT Bilişim Eurasia, kapılarını bu yıl onuncu kez farklı ülke ve bölgelerden gelen on binlerce profesyonel, yönetici, bilim adamı, kamu yetkilisi ve teknoloji meraklısına açıyor. Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl İş dünyası bölümünün önemi daha da artarken iş dünyasını teknolojiyle buluşturmaya yönelik çeşitli faaliyetler de düzenlenecek.

Anadolu’nun çeşitli kentlerinde düzenlenecek Anadolu Buluşmaları ve yine Anadolu’nun sanayi kentlerinden iş dünyası temsilcilerinin fuara getirilmesine yönelik projeler CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında hayata geçirilecek. Ayrıca bu yıl fuarın satış alanı da genişliyor. Böylece fuarı ziyaret edenler son teknoloji ürünleri, avantajlı koşullarda satın alma imkanı da bulacaklar.

Ziyaretçi Bilgileri

Fuar Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba – 11 Ekim 2009 Pazar

Fuar Ziyaret Saatleri :

7 Ekim Çarşamba – 11:00 – 19:00

8-9-10 Ekim günleri – 10:00 – 19:00

11 Ekim Pazar – 10:00 – 18.00

Fuar Biletleri : 20 TL/ gün (KDV Dahil) Bir kişilik ve tek giriş için. 15 yaş altı çocuklar fuar alanını tek başına ziyaret edemez, velisi ile ücreti karşılığında fuarı ziyaret edebilir. Fuar biletlerini fuar alanından satın alabilirsiniz. Biletiniz ziyaret süresince saklanmalı.

Cebit 2009

Sosyal Ağlar

En çok kullandığınız sosyal ağlarda da fuarla ilgili paylaşılan bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki sayfalarda bulunan CeBIT Bilişim Eurasia gruplarına katılın, gelişmeleri daha yakından takip edin.

http://www.xing.com/net/cebitbilisimeurasia

http://www.facebook.com/pages/Istanbul/CeBIT-Biliim-Eurasia-7-11-Ekim-2009/113478068850

http://www.youtube.com/user/CeBITBilisim2009

http://www.flickr.com/photos/cebitbilisimeurasia/

http://friendfeed.com/cebitbilisimeurasia

http://twitter.com/CeBITBilisim

http://www.linkedin.com/groups/cebitbilisimeurasia 

http://myspace.com/cebitbilisim

Rakamlarla CeBIT Bilişim Eurasia 2008
Ziyaretçi girişi: 159 bin 302
Fuarda görev yapan kişi sayısı: 7 bin 789
Fuardaki gelişmeleri izleyen yerli ve yabancı basın mensubu sayısı: 1888
Fuarın katılımcı şirket sayısı: 971
Fuara katılan ülke sayısı: 21
Bu ülkeler: ABD, Almanya, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, Hong Kong, İspanya, İsveç, İtalya, Kanada, Kore, Macaristan, Polonya, Rusya, Singapur, Tayvan, Türkiye.
Net fuar alanı: 26 bin 256 metrekare
Brüt fuar alanı: 60 bin metrekare

Yorum yapın