Windows 7 Yükseltme Seçeneği sunan bir bilgisayar almak

Yeni bir bilgisayar mı arıyorsunuz?

Yeni bir bilgisayar ve Windows 7 istiyorsunuz, öyle mi? Sorun değil. bilgisayar alırken yaptıgınız yatırımı korumanıza yardımcı olmak için l bilgisayar üreticileriyle birlikte çalıştık. Aşağıdaki şirketler, Windows 7 Yükseltme Seçeneği * için koşullara uyan seçkin bilgisayarlar sunmaktadır. Koşullara uyan bir bilgisayarı hemen satın alın, ardından Windows 7 piyasaya çıktığında yazılım yükseltmesini edinmek için üreticilerin bu konudaki bilgilendirmelerini takip edin..

Windows 7 Yükseltme Seçeneği nasıl işler?

Windows 7 Yükseltme Seçeneği, katılımcı kişisel bilgisayar üreticileri aracılığıyla seçilen kişisel bilgisayarlarda ve Windows Vista paket ürününün koşullara uygun şekilde satın alınmasıyla Microsoft üzerinden kullanılabilir. Windows 7 Yükseltme Seçeneği Windows Vista Home Premium, Business ve Ultimate sürümleri için geçerlidir. Windows 7 yükseltmeniz ilgili sürüme karşılık gelecektir: dolayısıyla sırasıyla Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional (Windows Vista Business yükseltmesi) veya Windows 7 Ultimate alırsınız. Windows 7 Yükseltme Seçeneği programı 26 Harizan 2009 ile 31 Ocak 2010 arasında yürütülmektedir. Tekil kişisel bilgisayar üreticileri kendi kişisel bilgisayarlarında seçeneği daha kısa süre boyunca sunmayı tercih edebilir. Teklif ayrıntıları, fiyatlar ve yükseltmeyi teslim etme yöntemleri farklılık gösterir. Yeni kişisel bilgisayar satın almayla ilgili ayrıntılar için, lütfen üreticinin web sitesine bakın. Perakende paket yazılım satın almayla ilişkili olarak, lütfen perakende paket yazılım için Windows 7 Yükseltme Seçeneği tanımlayıcı sitesine bakın.

Windows 7 Yükseltme Seçeneği programı nedir?

Önceden Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business veya Windows Vista Ultimate yüklenmiş, özel olarak belirlenmiş kişisel bilgisayarlar, eşdeğer Windows 7 ürününe yükseltme koşullarına uygun olabilir. Aynı şekilde, bazı pazarlarda, kişisel bilgisayarlardan ayrı olarak satılan Windows Vista perakende paket yazılım ürünleri de eşdeğer Windows 7 ürününe yükseltme koşullarına uygun olabilir. Yükseltmeler, Windows 7 piyasaya sürüldüğünde ("Windows 7 Genel Kullanılabilirliği" olarak da adlandırılır) koşullara uyan müşterilere sağlanacaktır.

Windows Vista için "eşdeğer" Windows 7 ürünleri hangileridir?

Windows Vista Home Premium -> Windows 7 Home Premium
Windows Vista Business -> Windows 7 Professional
Windows Vista Ultimate -> Windows 7 Ultimate

Kişisel bilgisayar veya yazılım programının teklif koşullarına uygun olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Bir kişisel bilgisayar veya yazılım programının koşullara uygun olup olmadığını paketten veya ürünle ilişkili pazarlama belgelerinden anlayamıyorsanız, ürünün program kapsamında olup olmadığını öğrenmek için lütfen perakende satıcınıza veya kişisel bilgisayar üreticisine başvurun

2009 yılının Temmuz ayında Windows Vista Home Premium içeren yeni bir kişisel bilgisayar aldım. Neden Windows 7 Yükseltme Seçeneği teklifi koşullarına uygun değilim?

Windows 7 Yükseltme Seçeneği’ne katılıma kişisel bilgisayar üreticileri karar vermektedir. Tekliflerin uygulanmasının maliyeti nedeniyle belirli modeller, belirli süreler veya belirli pazarlar için programa katılmayabilirler. Kullanılabilirliği daha iyi anlayabilmeleri için, müşterilerin kişisel bilgisayar üreticileriyle çalışma yürütmesini öneririz.

Daha fazla soru ve cevap için microsoft web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapın