6 ay bedava 8 Mb hızında internet

TurkNet, CeBIT’teki standını ziyaret edenlere 8 Mbit’e kadar Hızlı İnternet kampanyası kapsamında ilk 6 ay bedava internet erişimi olanağı sunacak. Ayrıca kullanıcılar TurkNet’in sunduğu avantajlı telekomünikasyon hizmetleri hakkında bilgi alabilecek.

TurkNet, CeBIT’teki standını ziyaret edenlere 8Mbit’e kadar en hızlı internet erişimini ilk 6 ay bedava kullanma olanağı sunuyor. Geçen seneki CeBIT fuarında benzer bir kampanyanın katılımcılardan yoğun ilgi görmesi üzerine bu sene de 6 ay bedava internet keyfi kampanyası düzenleyen TurkNet, geçen senekinden farklı olarak bu sene kullanıcılarını 8Mbit bağlantı hızıyla uçuracak. Bu sene 7-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda TurkNet’in 7. Salon A10 no’lu standını ziyaret edenler fuarda TurkNet ADSL abonesi olmaları halinde ilk 6 ay boyunca hızlı internetin keyfini ücretsiz olarak çıkaracaklar.

Ev ve işten ucuz arama hizmeti 1095
ADSL kampanyasının yanı sıra kullanıcılar, TurkNet standındaki deneme noktalarından “Ev ve İşten Ucuz Arama Hizmeti 1095”i ücretsiz olarak kullanma imkanı bulacaklar. Arayacakları numaradan önce 1095’i tuşlayarak şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonu aramaları yapabilecek ve bu hizmeti ücretsiz olarak deneyebilecekler. Bunun yanı sıra fuar ziyaretçileri şehiriçi görüşmeleri ve sabit hat numara taşıma konusunda TurkNet’in sunmaya hazırlandığı hizmetler hakkında bilgi alabilecekler.

TurkNet, fuarda kurumsal hizmetleri çerçevesinde verdiği veri merkezi, telefon hizmetlerini de tanıtacak. Bununla birlikte fuar süresince web e-posta ve hosting (barındırma) ürünlerinde de yüzde 10 indirim yapacak.

Yorum yapın

6 ay bedava 8 Mb hızında internet” üzerine 2 yorum

  1. TurkNet ADSL abonesi değilseniz olur. mevcut aboneliğinizi iptal edersiniz ve sonrasında TurkNet abonesi olursunuz…

  2. Benim bir ay önce yeni açtırdığım bi internetim var. Benim paketim için geçerli olabilir mi