Google Chrome OS İşletim Sistemi İndir, Download

Google bilindiği gibi Chrome OS adında yeni bir işletim sistemi geliştiriyor. Gün geçtikçe bu işletim sistemi hakkında yeni dedikodular, haberler çıkıyor. Bu haberlerin arasında Google Chrome OS’un çıktığı yer alıyor, fakat resmi olarak bir doğruluğu yok.

Google Chrome OS İşletim Sistemi İndir, Download

Karşınızda resmi olmayan Google Chrome OS!

Özellikleri şöyle:

– Google Chrome tarayıcısı üzerinde geliştirilmiş,

– Hafif bir Linux dağıtımı havasına bürünmüş,

– GNOME 2.24 masaüstüne sahip,

– OpenOffice.org 3.0 ofis yazılımı içeriyor,

– Flash Player 10.0 eklentisi bulunuyor ve dahası…

Google Chrome OS indir

Yorum yapın

Google Chrome OS İşletim Sistemi İndir, Download” üzerine 4 yorum

  1. Linkteki site “Google Sites” aracılığıyla kurulduğundan bu mesaj çıkıyor. “Google Sites” servisi ülkemizde mahkeme kararıyla engellenmiş durumda. İsterseniz direk “http://sites.google.com/” adresine girmeye çalışın, aynı hata mesajı çıkacaktır. Engelli sitelere girmenin yolunu sitede arama yapıp bulabilirsiniz. En basitleri iste vtunnel, ktunnel aracılığıyla girmek.

  2. şu an böyle bir mesaj çıkmıyor. acaba gerçeken kapatıldı ve sonrasında açıldı mı yoksa sizin yaşadığınız sorun farklı bir sebepten ötürü mü gerçekleşti?

  3. Sayfayı açmaya çalıştığımda manzara gerçekten korkunç bakınız aşağıdaki gibi.

    Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca uygulanmaktadır.

    (The decision no 2009/392 dated 24/06/2009, which is given about this web site (sites.google.com) within the context of protection measure, of Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi has been implemented by “Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı”.)
    http://www.tib.gov.tr | http://www.ihbarweb.org.tr