4gb limitli adsl 6 ay boyunca 19,99 TL

6 Eylül 2009 tarihinden itibaren TTNET ADSL’e 24 ay abone olan herkes Hızlı İnternetle Tanış Kampanyası’ndan faydalanabiliyor ve TTNET ADSL ile hızlı, kesintisiz ve güvenli internet dünyasına 6 ay boyunca avantajlı fiyatlarla bağlanıyor.

Ayrıca 12 ya da 24 ay taksitle modem satın alabileceksiniz! 31 Aralık 2009′ a kadar başvurun, sizin de internetiniz TTNET olsun!

*Tüm paketlerde modem indirimli fiyattan sunulmaktadır. 24 ay taahhüt için kablosuz modem ücreti ayda 2 TL, kablolu modem ücreti 1 TL olarak 24 ay boyunca, 12 ay taahhüt için kablosuz modem ücreti ayda 4 TL, kablolu modem ücreti ise 2 TL olarak 12 ay boyunca faturaya yansıtılacaktır.

Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir. Bağlantı ücreti 26,81 TL bir defaya mahsus olarak alınır. Dilerseniz ayda 2,78 TL olmak üzere 12 ay taksitle ödeyebilirsiniz. Kampanya fiyatlarının vergi detaylarını öğrenmek için Hızlı İnternetle Tanış Kampanyası

ttnet

24 Eylül 2009 tarihinden sonra ADSL hattını iptal ettirmiş müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.

Yani mevcut müşterilere hiç bir güzellik yok yine. puff

Yorum yapın

4gb limitli adsl 6 ay boyunca 19,99 TL” üzerine 7 yorum

  1. “valla süper..hemde 6 ay boyunca 19.99 hiç bi şey değil..kaçırmamak lazım bence..valla ben apartmana komple taktırım onlar da memnun bende bilgisayarımla başbaşa kalabildim.ttnet sayende ya..hızır gibi yetiştin imdadıma:)

  2. ttnet sayesinde çok uygun fiyatlarla hızlı internete geçebildim ttnet bu işte bir numara teşekkürler ttnet.

  3. arkadaslar bu kadar ındırım olmasın gercekten bızlerı mutlu eder ttnette her evde ınternet olmasını saglıycak demekkı

  4. arkadaşlar 8 mbps lik hıza ulaşırsanız banada haber verin. ttnet tarihinde bu hıza ulaşan daha olmadı.

  5. banca ttnetin bu indirimini ttnet kaçırmasın. 8 mbps lik hızı herkesin kullanabilmesi için iyi bir fırsat.

  6. ttnete teşekkür ediyorum. çünkü 8 mbps ye bi türlü geçemiyordum. bu sayede sadece 19.99 tl ye bende hızlı internet kullanabileceğim.