Google Fast Flip ile daha hızlı okuyun

Google Fast Flip ile makalelere göz atmak için sayfalarca dolaşmanıza artık gerek yok. Çünkü Google birçok alanda vermiş olduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu hizmet sayesinde; Washington Post, New York Times, BBC, TechCrunch, The Daily Beast gibi birçok önemli haber sitesinde yayınlanan makaleleri tek tıkla okuyabileceksiniz.

Sitenin ana sayfasında küçük boyutlardaki resimlere tıklayarak görünümü büyütebiliyor ve yön tuşlarını kullanarak makaleler arası geçişi kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Resimlere tekrar tıkladığınızda ise makalenin yayınlandığı sayfaya yönlendiriliyorsunuz.

Fast Flip 1

İlk bakışta, makalelerin çok fazla kategorilere ayrılmış olmasından dolayı sayfa biraz karışık gelebilir ancak zamanla sitenin yapısına alıştığınızda ilgili olduğunuz konuyla ilgili makalelere rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Özellikle makale okumayı sevenler ve zamanın önemini bilenler için büyük kolaylık sağlayan bu Google hizmeti yakın zamanda koltuk altında gazete taşımaya son verecek gibi görünüyor. Tabi Türk haber sitelerinin de eklenmesiyle birlikte…

Fast Flip Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın

Yorum yapın