Profesyonel Website Yapmak

Web tasarıma ilgi duyuyor ancak henüz bir başlangıç yapma şansı bulamamışsanız ya da alternatif bir web editörü denemek istiyorsanız artık Nvu ile profesyonel görünümlü web siteleri yapmak çok kolay. Mozilla çatısı altında geliştirilen Nvu, açık kaynak kodlu bir yazılım olmakla beraber Linux, Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde çalışabilmektedir.

Nvu Logo

Bütün tarayıcılarla uyumlu olan Nvu ile birkaç saniyede tablo oluşturabilir, form düzenleyebilir ve çoğu web editöründe olduğu gibi birkaç sayfayı farklı sekmeler içerisinde açabilirsiniz. Ayrıca bu program sayesinde dosyalarınızı ekstra bir ftp programına ihtiyaç duymadan kolayca hostunuza aktarabilirsiniz. Daha önce farklı programlarla düzenlemiş olduğunuz HTML web sayfalarınıza Nvu ile devam edebilir, sayfalarınızı internette yayınlamadan önce ön izleme yapabilirsiniz.

Nvu Ekran Görünümü

Frontpage, Dreamweaver, Expression Web ve buna benzer birçok yazılıma para vermek yerine ücretsiz sahip olacağınız bu program ayrıca kullanıcılarına vermiş olduğu kupon koduyla anlaşmalı olduğu “Dotster” isimli firmadan %15 indirimli alan adı tescil edebilir ve hosting hesabı açabilirsiniz.

Nvu Sitesini Gitmek İçin Tıklayınız

Yorum yapın

Profesyonel Website Yapmak” üzerine 2 yorum

  1. Daha başarılı ücretsiz alternatiflerde bulmak mümkün ancak NVU ile profosyonelliği aynı pencereden göremedim 🙂 Bence NVU biraz fazla abartılmış.