İnternette Hız, Zaman ve Güvenlik İçin Yeni Opera

Kullanmakta olduğunuz ağ tarayıcınız artık sıkıcı bir hal almaya mı başladı? Daha hızlı bir tarayıcıya ve daha fazla güvenliğe mi ihtiyacınız var? O zaman Internet Explorer ya da Mozilla Firefox ile boy ölçüşebilecek hatta size daha fazlasını sunabilecek bir tarayıcıyla tanışma zamanınız geldi.

Opera, sahip olduğu birçok özelliğin yanında hem sade ve şık bir tasarımıyla kolay kullanımı hem de eski sürümlerine göre sıkılaştırılmış güvenliği ile önümüzdeki yıllar adından söz ettirecek bir tarayıcı izlenimi vermekte. Artık hemen hemen bütün tarayıcılarda bulunan sekmeli gezinti, açılır pencere engelleyicisi gibi basit geliştirmelere ek olarak gelişmiş bir şifre yöneticisi, hızlı bir şekilde ileri/geri yapabilme, sesle tarayıcı arayüzünü kolayca denetleme ve belgeleri yüksek sesle okuma (Windows 2000 ve XP ile İngilizce olarak çalışır) gibi bir çok yararlı özelliğe sahip. Ayrıca firma yetkilileri yakın zamanda sesli denetim özelliğinin yakında Türkçe dilinde yapılabileceği müjdesini vermekte.Opera

Opera, kullanıcı ile arasındaki iletişimi güçlendirmiş, sayfalar arasında daha hızlı gezinti yapabileceğiniz başarılı bir tarayıcı izlenimini ilk kullanımda bile sağlamakta. Kullanıcıya akıllı kısayollar sunmasıyla getirmiş olduğu zaman tasarrufu ile daha çok sayfa gezebilir ve surf alanınızı genişletebilirsiniz. Opera 10, yayınlandığı ilk haftada 10 milyon indirme ile büyük bir rekora imza atmış durumda. Özellikle geçmişte cep telefonlarında internetin vazgeçilmezi olan bu programı hiç duymayanlar veya inceleme fırsatı bulamayanlar için yeni bir keşif fırsatı diyebiliriz.

Sizler de Internet Explorer, Mozilla Firefox ya da Google Chrome alternatifi olan bu tarayıcı ile hem güvenliğinizi hem de hızınızı arttırabilir, zamandan kat kat tasarruf sağlayabilirsiniz.
Opera Türkiye Web Sitesi

Yorum yapın