LiveBrush ile mükemmel çizimler yapın

Şimdi size çok güzel bir çizim programından bahsedeceğim. Programın adı LiveBrush.

LiveBrush ı kullanarak bir kaç fırça darbesi ile görsel bir şölen oluşturabilirsiniz. İçeriğinde bulunan dekoratif çizimler oluşturabileceğiniz fırçaları kullanmak oldukça kolay.

Programı indirmek için LiveBrush bağlantısını kullanabilirsiniz.

Programın ücretsiz ve daha fazla özellik katan ücretli sürümü var. Ücretli sürüm 10$.

LiveBrush programını indirmek için ilgili sayfada bir e-posta adresi girüyorsunuz ve download düğmesine basıyorsunuz. Geçerli bir e-posta adresi girmek zorunda değilsiniz. Sözleşmeyi kabul ettikten sonra download sayfasına giriş yapıyorsunuz.

Download linkine basmanızla beraber eğer Adobe Air sisteminizde yüklü değilse önce Adobe Air kurulumu yapılıyor. Bir kaç dakika sonra LiveBrush programı kurulumu başlıyor.. Kurulum gayet kolay. Kurulumun bitmesi ile çizime başlayabilirsiniz. Çizimlerinizi eğer isterseniz masaüstü arkaplanı yapın isterseniz t-short ünüze basın. Farklı olmak adına yapabileceğiniz bir çok şey var. İşte size bir örnek çizim.

motion_drawing

Bu çizimi yapabilmek için çok fazla bilgi sahibi olmak gerekmiyor. Ve işte LiveBrush ile ilgili bir video. Video youtube videosu. Aslında youtube yasaklı ama ben şu an erişebiliyorum, bazen bu oluyor….

Yorum yapın