13000 adet ücretsiz font yazıtipi

Bazen farklı olmak istiyor insan ve bazı arayışlar içine giriyor. Bu arayışlar içinden biri farklı bir yazı tipi ile yazı yazmakta var. Internette yüzbin çeşit font var (yazıtipi). Güzel olanlar paralı, bedava olanlar ise çirkin. Bir de bu fontları farklı farklı sitelerde arayıp bulmak zorundasınız.

searchfreefonts.com web sitesi bize onüçbin civarında ücretsiz font sunuyor ve üstelik fontları kategorilere ayırarak bulmamızı kolaylaştırıyor. Eğer yazılarla çok fazla oynamayı seviyorsanız ve yazınızı biraz farklı ifade etmek istiyorsanız bu siteden faydalanabilirsiniz.

Fontların önizlemesinide yapabildiğiniz sitede bir çok kategori var. Her sayfada 20 fontun önizlemesini yapabiliyorsunuz. Fontlara puan verebilir yada daha önceden verilmiş puanların ortalamasına da göz atabilirsiniz.

Fontları indirmek için üyelik istemiyor site. Fontlar hakkında yorum yapabileceğiniz bir bölümde mevcut. Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekiyor.

Yorum yapın

13000 adet ücretsiz font yazıtipi” üzerine 4 yorum

  1. Yada nasıl yapılacağını ben yazayım 🙂
    Bilgisayarınızın C sürücüsü içerisinde WINDOWS klasörü büyük bir ihtimalle vardır bu klasör içeriside Fonts klasörünün içerisinde indirdiğiniz zipli dosyayı dizine çıkartabilirsiniz 🙂
    Artık dilediğiniz yazı tipini buraya aktararak kullanma özgürlüğüne sahipsiniz.

    “C:\WINDOWS\Fonts”

    Sevgilerimle Suna

  2. Merhaba, bu fontları Ofice uygulamalarında veya MSN yazışmalarında kullanabilmemiz içi gerekli açıklamayı yaparsanız sevinirim…