Günde 1 SMS’ten sonra 1000 SMS Bedava

Günde 1 SMS’ten sonra 1000 SMS Bedava 1 ay boyunca her gün 1 SMS senden 1000 SMS Turkcell’den! . 06 Ağustos – 06 Eylül 2009 arasında kampanyaya katılan ilk 100.000 faturalı Turkcell’li, 1 ay boyunca her gün, gönderdikleri 1 ücretli SMS’ten sonra bedava 1000 SMS kazanıyor!

Katılım Koşulları

06 Ağustos – 06 Eylül 2009 arasında kampanyaya katılan ilk 100.000 faturalı Turkcell’li, 1 ay boyunca her gün, gönderdikleri 1 ücretli SMS’ten sonra bedava 1000 SMS kazanıyor!

Kampanyaya EVET yazıp 2197’ye ücretsiz göndererek katılabilirsiniz.
Kampanya 06 Eylül tarihine kadar ilk katılan 100.000 bireysel Turkcell faturalı hat kullanıcısı ile sınırlıdır. Mevcutta Ekonomik Mesaj Paketi olan veya BizBize Kampus tarifesinde olanlar kampanyadan yararlanamaz.  Kampanyaya en fazla bir kez katılınabilir.

Kampanya Kapsamı:
Kampanya kapsamında gönderilen kısa mesajlar sadece yurt içi kullanımlarda ve sadece Turkcell abonelerine gönderilen mesajlarda geçerlidir. Diğer operatörlere gönderilen mesajlar kampanyaya dahil değildir ve standart mesaj tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Kısa mesajlar; uluslararası mesajlar, yurtdışında gönderilen mesajlar, Akıllı Mesaj servisi ve WebMesaj üzerinden gönderilen mesajlar, Yıldız Falı, Haberler gibi kısa mesaj servisleri için geçerli değildir. Bu kısa mesajlar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Ayrıca KKTC’de geçerli değildir.
1000 SMS’ten sonra atılan mesajlar standart mesaj tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
İlk ücretli mesajınızdan sonra gece 23.59’a kadar bedava mesajlaşabilirsiniz. Gece 23.59’a kadar kullanılmayan bedava mesajlar, bir sonraki güne devam etmez. Kampanyadan 30 gün boyunca faydalanılabilir.

SMS Sorgulama:
Kalan bedava mesaj miktarı sorgulanamamaktadır.

İptal:
Abone isteği veya borçtan dolayı kapanma durumunda, hat devrinde veya ödeme tipi değişikliğinde kampanya iptal olur. Ekonomik mesaj paketi alırsanız, paketiniz aktiflendiğinde kampanyanız iptal olur.
Turkcell kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Yorum yapın