Lig TV Superonline Superplay ile internette canlı yayında

Superonline Fiber İnternet aboneleri Superplay ile maçları internetten izleyebilecek.
Superonline Fiber İnternet aboneleri Superplay ile Lig TV’de yayınlanan maçları ve programları, fiber internetin hızı sayesinde yüksek görüntü kalitesi ile canlı yayın olarak izleyebilecek.

Kullanıcılar isterlerse aylık LigTV üyesi olup tüm yayın ve maçları ayda 29,90 TL’ye, isterlerse "İzle Öde" modeli ile derbi maçlarını 48 TL, diğer maçları 12 TL karşılığında canlı olarak izleyecek.

ligtv-superonline-superplay

Tıkla ve izle kolaylığında sunulacak hizmet, 10 Ağustos’ta http://www.superonline.com/superplay adresinde kullanıma açıldı.

LİG TV DIŞINDA, İNTERNETTE İLK

Superonline Fiber İnternet kullanıcıları Superplay ile 10 Ağustos’tan itibaren Lig TV maçlarını uygun fiyata canlı olarak internetten izleyebilecek. Superonline’ın abonelerine sunduğu bu hizmet, Türkiye’de Lig TV yayınının Lig TV dışında canlı olarak internet üzerinden izlenebildiği ilk uygulama olacak.

Superonline Pazarlama ve Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, LigTV ile yaptıkları işbirliğiyle, internet teknolojileri ve internet tv alanında aboneleri için önemli bir servise imza attıklarını belirtti.

Özata, “Superonline olarak kendi fiber optik altyapımızı oluşturuyor ve son kullanıcıya 100Mbps’e varan yüksek bant genişlikleri sunuyoruz. Bugün Türkiye’de konutlara 100 Mbps’lik fiber optik bağlantı sunan ilk ve tek operatör Superonline’dır. Sahip olduğumuz fiber optik altyapı üzerinden sunduğumuz hizmet ile abonelerimizin internet deneyimlerini zenginleştireceğiz. Diğer internet bağlantı türlerinin çok üzerinde bant genişliği ve hıza sahip Fiber Internet hizmetimiz ile içeriğimizi farklılaştırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İKİ FARKLI ÜYELİK

İki farklı üyelik tipinin olacağı serviste, aylık aboneler 29,90 TL karşılığında Lig TV yayınını ve maçlarını izleyebilecek. İzle Öde Modeli’nde ise derbi maçları 48 TL’ye, diğer maçlar 12 TL’ye izlenebilecek.

Türkiye genelinde 4 bin kilometreden fazla fiber alt yapı kurulumu gerçekleştiren Superonline, 2009 yılında yatırımını ikiye katlayarak, 8 bin kilometrenin üzerine çıkartacak.

2008 yıl sonu itibariyle 250 bin konut ve 50 bin işyeri olmak üzere toplam 300 bin noktaya fiber bağlantı gerçekleştiren Superonline, 2009 sonunda bu rakamın 500 bini geçmesini hedefliyor.

LIG TV
Aylık abonelik 30 gün için geçerlidir ve Lig TV kanalı canlı olarak izlenebilir. Maç başına yayınlar maç başlamadan 5 dakika önce başlar ve maç bittikten 10 dakika sonra sona erer.

    * 29.90 TL – Aylık Abonelik
    * 48 TL – Maç Başına ücret (Derbi Maçları)
    * 12 TL – Maç Başına ücret (Diğer Maçlar)

Yorum yapın

Lig TV Superonline Superplay ile internette canlı yayında” üzerine 2 yorum