Turkcell 3g tarife

3G ile Turkcell’li yaşam başlıyor. CİLİV: 3G’YE EN HIZLI İNTERNET VE EN UYGUN FİYATLA BAŞLADIK

3G’ye geçmek çok kolay ve ücretsiz. Mevcut tarifenizde hiçbir değişiklik yapmadan 3G’ye geçip, 3G teknolojisini ve hızını kullanabilirsiniz.

Bu yeni iletişim çağında Turkcell 3G hızında internet, Görüntülü Görüşme, Mobil TV, Turkcell 3G Gözz, Turkcell 3G VINN gibi pek çok yenilik hayata geçiyor. 3G dünyasına katılmak için ihtiyacın olan 3G’li telefon, modem ve Netbook’lar uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile Turkcell’de seni bekliyor.

Turkcell 3G görüntülü konuşma için ne ödeyeceğim?

Turkcell 3G dünyasına katılmak ücretsiz. Üstelik ek bir ücret ödemeden normal tarifen üzerinden 3G ile görüntülü de görüşebilirsin. Mevcut dakika paketindeki dakikaları da görüntülü görüşme için kullanabilirsin.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 3G’de de liderliğini sürdürecek. Turkcell, bugün (28 Temmuz 2009) genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 3G döneminde sunacağı 30 yenilikçi ürün ve servisiyle bu hizmetlerin fiyatlarını açıkladı.

Turkcell 3G dünyasına nasıl katılabilirim?
Bireysel Turkcell hattından 3G yazıp, 2323’e kısa mesaj göndermen yeterli.

Kurumsal müşteriler ise şirket yetkilileri ya da Kurumsal Hizmet Danışmanları ile bağlantıya geçerek Turkcell 3G dünyasına kolayca katılabilir.

Turkcell Faturalı 3G İnternet Tarifesi

* 1 GB Paket 29 TL
* 4 GB Paket 39 TL
* 8 GB Paket 69 TL

Sana uygun internet paketini alarak, 3G’li cep telefonundan ya da dizüstü bilgisayarından VINN takıp Turkcell 3G hızında internete bağlanabilirsin. Cep telefonundan Turkcell MobilTV ile televizyon izlemek için ihtiyacına göre aylık ya da günlük paketlerden birini seçebilirsin.

Turkcell, internet paketi alan müşterilerine Turkcell 3G modem VINN’ı hediye ediyor.

Üstelik ilk üç ay sadece 19 TL…

444 0 532 artık görüntülü
Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener de yarından itibaren Turkcell’in çağrı merkezinin görüntülü hizmet vereceğini söyledi. Yener, işaret dili bilen müşteri temsilcileri sayesinde bu servisten işitme engelli müşterilerinin de yararlanacağını ve ücretsiz hizmet alacaklarını ifade etti. Görüntülü çağrı merkezi çözümünü kurumsal müşterilerine de sunduklarını ifade eden Yener, Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası’nın da kendi müşterilerine Turkcell’in çözümü ile bu hizmeti başlatacaklarını kaydetti.

Yorum yapın

Turkcell 3g tarife” üzerine 8 yorum

  1. ben 6 ay önce 1 gb lık internet paketi aldım…acaba bunun fiyatlandırmasında bir değişiklik olacakmı?

  2. Turkcell her zaman bir numaraydı ve hep de öyle olacak buna inanıyorum.3G fiyatları mükemmel.Teşekkürler turkcell……..

  3. Açıkçası ben Vodafone’un fiyatlarını bekliyordum, ama fiyasko oldu! en iyi fiyat yine Turkcell’den geldi.