TeamViewer Türkçe

TeamViewer Programı Artık Türkçe. Masaüstü bilgileri paylaşım yazılımı TeamViewer artık Türkçenin de dahil olduğu 6 yeni dilde mevcut .

Türk, Finlandiya, Japonya, Polonya ve Amerikalı bilgisayar kullanıcılarının ortak noktası nedir? Yazılımın yeni dil seçenekleri sayesinde, bunların hepsi TeamViewer’in online iletişim ve paylaşım aletlerini artık kendi dillerinde de kullanabiliyorlar.

TeamViewer kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Bu şekilde bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.

Giderek küreselleşen bir ortamda, dünyanın dört bir yanındaki insanlara bağlanabilme imkanı gittikçe önem kazanmaktadır. Uluslararası müşterileri destekleyen işletme danışmanlarından, kendi bilgisayarlarına bağlanan ev kullanıcılarına kadar, erişim gereği sınırları, kültürleri ve ülkeleri aşıyor.

Çoklu dil desteğine sahip olan internet üzerinden iletişim ve paylaşım yazılımı TeamViewer, artık Türkçe, Fince, İsveççe, Lehçe, Norveççe ve Japonca da mevcut olmaktadır ve bu şekilde hem müşterilerine hem de kullanıcılarına bağlılığını yeniden kanıtlıyor. Hem iş dünyasındaki kullanıcılar hem de ev kullanıcıları için tasarlanmış olan bu yazılım, hızlı ve kolay bir erişim, uzaktan bakım, sunum ve dosya aktarma seçenekleri sunarak, bilgi paylaşımını ve ekip çalışmalarını da kolaylaştırmaktadır.

TeamViewer GmbH’in kurucusu ve yöneticisi, Dr. Tilo Rossmanith, “ TeamViewer’in dil seçeneklerini genişletmemizdeki amaç, kullanıcılarımıza daha iyi hizmet vererek, onların da kendi müşterilerine daha iyi hizmet vermelerini sağlamaktır. Çözümlerimiz internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup ortak işbirliği fırsatları sağlamak için tasarlanmıştır ve sunduğumuz dil seçeneklerinin yeni bağlantı imkanları doğuracağından emin ve memnunuz” diyor.

TeamViewer Türkçe’ nin de artık dahil olduğu toplam 14 dilde mevcuttur (Ingilizce, Fransızca, Ispanyolca, Italyanca, Portekizce, Almanca, Hollandaca, Danimarkaca, Fince, İsveççe, Lehçe, Norveççe ve Japonca). TeamViewer’in tüm çözümlerinde olduğu gibi, yeni dillerde mevcut olan bu yazılım black – white list ve 256 bitlik AES şifrelemesinin de dahil olmak üzere en yüksek güvenlik standartlarına uyuyor.  Ayrıca TeamViewer bilgisayarın güvenliğini etkilemeden, güvenlik duvarları arkasında problemsiz bir şekilde calışmaktadır.

Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewer, şirketlere ise çok çeşitli uygun fiyatlı lisanslama seçenekleri sunmaktadır.

TeamViewer GmbH hakkında

2005 yılında kurulan TeamViewer GmbH, o günden bu yana Internet üzerinden iletişim ve paylaşım için yüksek kaliteli çözümler geliştirmeye ve dağıtmaya odaklanmıştır. 14 dilde mevcut olan Teamviewer, dünya genelinde bir kaç milyon kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. TeamViewer GmbH özel bir şirkettir ve ilk günden beri kâr getirmiştir.

Ayrıntılı bilgi için, lütfen TeamViewer Web sitesini (www.teamviewer.com/tr) ziyaret ediniz.

Yorum yapın