turkcell gncplay gençplay müzik indir

Bundan bir ay önce “Turkcell, duy sesimizi, ttnet müzik portalına alternatif olarak Ücretsiz Turkcell Müzik portalını hayata geçir.” diyerek bir çağrıda bulunmuştuk. Turkcell’ den Bedava Müzik dinle indir çağrımıza Turkcell sessiz kalmadı ve turkcell gnçplay http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/muzik sayfasını hizmete açtı.

100 binlerce şarkının yer aldığı Turkcell gncplay genç play gnç play servisinde popüler şarkılara ve albümlere ulaşmak, gerçekten çok kolay. Üye girişi yapmadan şarkıların ilk 30 saniyesini dinleyebiliyorken üye girişi yaptıktan sonra şarkıların tamamını dinleyebiliyorsunuz. Üye girişi yaptıktan sonra kendi listelerinizi oluşturabilir, istediğiniz listeleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Eğer isterseniz favori listelerinizi oluşturabilir, şarkılara yorum bırakabilirsiniz. Tüm bunları yapabilmek için gnçtrkcll’li olmanız gerekior. gnctrkcll ’li olmak için Turkcell hatlı cep telefonunuzdan GNC yazp 2222’ye göndermeniz gerekiyor.

turkcell-muzik-gnctrkcll-muzik-indir

Benim müziklerim sayfasını ile;

Oluşturduğun müzik listelerini düzenleyebilirsin, Sevdiğin şarkıcıları ve favori listelerini görüntüleyebilirsin, Takip ettiğin gnçtrkcll ‘lilerin sitedeki hareketlerini izleyebilirsin, En son dinlediğin şarkılara erişebilirsin.

Turkcell Müzik gnçplay servisi beta olduğundan mı dır ne dir bilmiyorum ama şu an tam olarak düzgün çalışmıyor, bazı kullanıcılar giriş yaptıkları halde şarkıların sadece ilk 30 saniyesini dinleyebildiklerinden yakınıyorlar. Çıkış yapıp tekrar girdiklerinde ise bu durum düzelebiliyor. Ama bunula ilgili bir de düşünceni paylaş bölümü var.

gnçtrkckll’li henüz Beta yayını devam eden gnçPLAY ile ilgili düşüncelerini paylaş, daha iyi bir müzik deneyimi için sen de fikirlerini belirt!

Şu da olsa süper olur…

Şunda bir sorun var galiba…

Şunu pek beğenmedim

Turkcell Genç Play sayfasından müzikleri indir mek (download)için bir seçenek olmamasına rağmen flashgot isimli firefox eklentisi ile Turkcell Müzik sayfasından mp3 indirmek mümkün.

turkcell-muzik-gnctrkcll-muzik-indir-download

Yorum yapın

turkcell gncplay gençplay müzik indir” üzerine 83 yorum

  1. ya cep telefonuma gelen linki sildm yanlşlkla aboneym ama tekrardan link glmyo cepten girenler linki blen var mı?

  2. telefonuna gelen linke bak kardeşim oadan gir 50 tane müziğini indir çok güzel ister tele ister pc ye direk indir tabi sen onay kodu almadıysak bi b…… indiremezsin hiç biriniz bi işi beceremişssiniz bende turceli sevmem ama kullanıyorum pahalı ama en iyisi neyse siz daha uğraşın

  3. millet türkcell buldu bizim ğibi enayileri kullanıyor işte
    ben hemen şimdi vodafona geçiyorum sizi de davet ediyorum

  4. vın kullanıyorum bedava müzik kazandın diyolar bır türlğ müzige ulasamızorum bencede kandırıyorlar size katılıyorum

  5. bende aynı fikirdeyim türkcell verdiği kampanya vaadleri ile ilgili görünürde hiç bir şey göremiyorum

  6. burdaki taklacı yalakalara duyurulur ya siz kandırıldığınızın farkında deyilsiniz yada turkcell’in çalışanısınız resmen kandırılıyoruz turkcell bize vaad ettiği erişim hızını karşılamıyor bir sayfa açacam diye kafayı yiyorum bu kadar sahtekarlık olmaz

  7. fatma :(ŞIRNAK)CUDİ’nin dibinde açtım pc’yi tıkladım gncPlay dinledim kaliteli müzüğü birde tşk için tıkladım kılavyeyi:) tşkler gncPlayde emeği geçenler……

    @Dilara
    ewet dogru

  8. ttnet de çok daha fazla müzik seçeneği var üzgünüm ama kendini yenilemelisin gncplay:(

  9. (ŞIRNAK)CUDİ’nin dibinde açtım pc’yi tıkladım gncPlay dinledim kaliteli müzüğü birde tşk için tıkladım kılavyeyi:) tşkler gncPlayde emeği geçenler……

  10. ttnet müzik içinde bence daha çok seçeneğimiz var kullanımıda çok kolay bu nedenle gnc play dense ttnet müzik tercihim.

  11. gnc playdense ttnet müzik daha cazip hem daha çok parça var hemde indirebiliyoruz…

  12. gnc müzik bence zor ama ttnet müzik öyle değil indiriyosun dinliyosun.ben çok memnunum ve tek geçerim.

  13. gnc play dense ben ttnet müzik i tercih edenlerdenim.çünkü daha çok çeşit var daha çok kalite var bence…